A homofóboknak inkább a passzív melegekkel van bajuk?
Gondolom ők maguk is látens homoszexuálisok, és tudat alatt elnyomják ezt.
De ezt csak azért mondom, mert én hetero vagyok és jártam egyetemre.
Nem vagyok homofób pedig annak gondolnak. Az nem zavar, ha 2 pasi szereti egymást, nem zavar ha az utcán csókolóznak, nem zavar ha úgy viselkednek, mint egy szerelmes pár. Ezzel semmi bajom.
Ami zavar, amikor egy férfivel úgy kell mutatkoznom az utcán, hogy felveszi a p.csaszoknyát egy olyan pólóval amiből kinn a hasa, a haja valami kislányos színre befestve (lila-rózsaszín), esetleg egy ilyen szettben kitesz képeket is amin csücsörít meg pucsít.
Nekem ez már inkább színhának tűnik, amikor kimegy az ember úgy, mintha farsangi bálba indulna jelmezben.
Ez azért gond, mert akik férfi testbe született nők, pont az ilyen bohóckodások miatt vannak elítélve és azok is aki nem az ellenkező nemet szeretik.
De persze ezért a gondolatért én vagyok homofób, mert ez önkifejezés meg a nők közül is árnak így, de egyrészt a nőktől se tetszik amikor így öltöznek fel, másrészt ne minden nő így öltözik fel, harmadrészt pedig értem hogy önkifejezés, de szerintem annak is vannak határsai, csak ez már a XXI század és már lassan ez a tény is feledésbe merül.
5+
Van egy osztálytársam, aki állítólag homofób volt. Már nagy haverok voltunk egy időszakban, amikor véletlenül megtudta rólam. Pont én voltam az, aki megrendítette őt a homofóbiájában. Rossz világképe volt rólunk. Aztán még azt is megtudta, hogy passzív lennék. Hát pozitív módon kiakadt. :D Azóta nem hangoztat homofób nézeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!