Van olyan aki 2 hetente nézi csak az üzeneteit?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akivel néha beszéltem/beszélek. Régen egy nagyon társaság kedvelő ember volt. Bulizott, a kis városban ahol élünk mindenki ismerte, mindenki kedvelte. Nagyon sok posztja volt kint amit rengetegen likeoltak és hozzászólást is írtak. Egyszer csak felmondott a munkahelyén (kb 3 éve) azóta minden posztját letörölte, nem jár össze a társaságaival. Kb otthon ül és csak unatkozik. Párszor ráírtam mert nagyon szerethető személyisége van és hatalmas szíve, szeretek vele beszélgetni. De nagyon ritkán válaszol. Megkérdeztem miért van ez mivel semmi dolga nincs,mivel nem is dolgozik. Annyit mondott hogy nem nézi az üzeneteit. Szerintetek ez igaz lehet? Láttatok már egy embernél ekkora változást? 22 éves pasiról van szó2024. aug. 11. 21:44
2/4 anonim válasza:
Van ilyen hogy ennyire ritkán nézi valaki az üzeneteit.
Bár ez nagy fordulat nála, gyanús hogy valami mentális oka van ennek a virtuális izolációnak a chateket illetően.
3/4 A kérdező kommentje:
Amikor beszélek vele nem tűnik depisnek. Vagy lehet csak nem látszik
2024. aug. 11. 22:17
4/4 anonim válasza:
Szerintem is mentális dolog lehet a háttérben, nagy valószínűséggel depresszió.
Nekem is voltak ilyen lassú válaszadásaim, amikor lelkileg nagyon lent voltam. Az írásomon nem látszódott, vagy nagyon maximum annyiban, hogy kevesebb emojit használtam (nem mintha alapjáraton csurig pakolnám velük az üzeneteket). Kínos ezt leírni, de ilyenkor nagyon sok energiát igényel az, hogy időben, meg úgy egyáltalán, hogy visszaírjak - és erre nem vagyok büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!