A melegek másban is nőiesek-e, a leszbikusok másban is férfiasak-e?
Inkább azt mondanám, hogy ők azok, akiken észre is veszed, hogy melegek, akkor is, ha nem mondják. De sok meleg férfi egyáltalán nem ebbe a típusba tartozik.
A kamasz fiam egy fiúval jár éppen, most én nem tudom, hogy meleg-e, vagy biszex, de mindegy is. Sosem volt lányos fiú, kiskorában is a fiúkkal játszott, autózott, épített, a kézírása is mindig az a tipikus pasis macskakaparás volt. A hobbijai is olyanok, amiket általában főleg fiúk, férfiak űznek (airsoft, motor, programozás), viselkedésre is pont olyan, mint egy átlag kamasz fiú, rendetlen, idétlen humora van, és büszke rá, ha hangosan böfög 😅 Amúgy egy értelmes gyerek 😄 De senki nem mondaná rá azt, hogy lányos. Mondjuk a fociban mindig is béna volt, nem is érdekelte soha, de asszem ez azért nem annyira kirívó dolog.
"a gyerek csak olyan játékkal játszik amit kap, tehát ha nincs játékbabája nem játszik vele, ha nincs kisvonata nem játszik vele, hanem azzal játszik ami van: fiú a fiús, lány a lányos játékkal"
Transzneműként azért ezt cáfolnám :) Nem voltam hajlandó játszani a babákkal, rózsaszín pónilovakkal, hiába csak llyen játékaim voltak. Inkább osszetoltam székeket akadálypályának, papírgalacsinokat gurigattam rajtuk, a kezemből formáltam pisztolyt lovoldozni, tévé távirányítóval játszottam űrhajós muszerfalasat, meg aztán végül az ovibol loptam magamnak matchboxot
Leszbikus vagyok. Külsőleg sem vagyok egy férfias jelenség, egyszerűen csak ilyen póló farmeres tipus amilyet heterok között is látsz. Gyerekkoromban két fiú testvér mellett bőven tudtam volna fius játékokkal játszani,ha akarok de inkább macikkal meg kirakosokkal jatszottam. Korán megtanultam olvasni is. Babázni nem szerettem,egy babát fogadtam el kizárólag de az ilyen plüssös volt és sose jatszottam vele semmilyen anyáskodós játékot
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!