Hogy telik a nyaratok?
Én is államvizsgáztam, így június közepéig tiszta stressz volt minden egyes napom. Viszont megérte, mert kitűnő lett a diplomám:)
Utána meg még jöttek a mesterképzés felvételijéhez szükséges ügyintézések, felvételi elbeszélgetések.
A július meg elég vegyes volt. Egyrészről bármilyen (nyári) munka, amire jelentkeztem, vagy hitegetett, vagy eltűntek, vagy egyéb csavarok voltak benne, így nem jött össze ilyen téren semmi sem. Tanfolyamra jelentkeztem volna, de a honlapjukon hirdetettektől eltérően, mégsem indul a nyáron. Másrészt meg volt egy szuperül sikerült nyaralásunk, ami bár messze nem volt a legaktívabb, mégis olyan volt, amire leginkább szükségünk volt. Szuperül éreztük magunkat mindannyian, és remek emlékek születtek.
Azóta meg egész sok programunk volt, általános iskolás legjobb barátnőmmel is többször sikeredett találkozni, szerencsére unokatesókkal, tágabb családdal is, meg kirándultunk is, illetve fogunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!