Hogy telik a nyaratok?
Figyelt kérdés
aug. 10. 19:28
1/12 anonim válasza:
Munkával telik. Nincs barátnőm, így nem mentem nyaralni sem.. A fesztivál meg ilyesmik meg engem nem annyira vonzanak, bár egy jó koncertre azért jó lett volna elmenni.
Viszont alig várom, hogy ősz legyen, nagyon nem szeretem ezt az izzasztó 35 fok körüli hőmérsékletet.
2/12 anonim válasza:
Apukám temetése május végén volt. Persze, az még nem nyár. De alig hevertük ki, jött az unokahúgom esküvője júliusban.
Most már munka van ezerrel. Meg a hobbimnak élek munka után (digitalizálok könyveket) :)
Nekem ilyen a nyár. :)
3/12 anonim válasza:
Ugyan úgy mint az év többi része. Voltunk haverokkal nyaralni külföldön tavasszal, megyünk mégegyszer jövőhéten. Közte meg munka, és a keetben egyéb nyári dolgok.
5/12 anonim válasza:
Nagyon jól. Munka, férjemmel vagyok, kutyázok, hobbimmal foglalkozom:) a a szokásos. Csak lenne már tél. Nem szeretem a meleget.
6/12 anonim válasza:
Se család, se szülők nincsenek már...barátnő sincs, barátok távol nagyon ritkán.
Szóval kb olyan mint az ősz a tél és a tavasz
7/12 anonim válasza:
Szarul. Semmi nem történik, sehol sem vagyok, de legalább cserébe szenvedek a hőségtől, a fizikai fájdalmaktól meg az unalomtól.
8/12 anonim válasza:
Úszni akartam sokat. de nem jöm össze. Nem tudom mi van így velem.
9/12 anonim válasza:
Államvizsgáztam és mesterképzésre felvételiztem, július 24-ig gyakorlatilag végigszorongtam a nyarat. Azóta kicsit szerencsére már magamhoz tértem, nem sokára elutazunk a párommal, úgyhogy szerintem nekem a nyár igazi jó, pihentető része még hátra van. Azért kicsit úgy érzem, hogy a sulis teendők rendesen "ellopták" tőlem ezt a nyarat, és már ígysem, úgysem lesz az igazi, mintha mondjuk 3 teljes nyugis hónapom lett volna.
10/12 anonim válasza:
Sehogy, számomra a nyár a legszomorúbb évszak. Otthon ülök, unatkozom és még rohadt meleg is van. Év közben legalább lefoglalom magam, most meg otthon depizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!