Lehetek hivatásos katona ha nem vagyok egy nagy észlény?
Figyelt kérdés
Most végeztem a középsulival.aug. 10. 11:54
1/16 anonim válasza:
Van felvételi alkalmassági, azon majd kiderül, hogy megfelelsz-e.
2/16 anonim válasza:
Lehetsz, de az egész egy nagy átverés!
Normális ember nem megy ht. katonának 2024-ben Magyarországon.
3/16 anonim válasza:
Lehetsz... Igazabol azoknak volt konnyebb eletuk a mi alakulatunknal akik kb semmihez sem ertettek. Semmi plusz feladat, semmi felelosseg. Igaz kb annyinak is neztek oket.
5/16 Normál91 válasza:
Ha már megkérdőjelezed a saját intelligenciàdat, akkor szerintem nem is vagy igazán hülye.
6/16 anonim válasza:
Ergo muszáj lesz valamit dolgozni. :)
7/16 anonim válasza:
Pont így lehetsz hivatásos katona. Minél butább vagy, annál jobb nekik.
10/16 anonim válasza:
Ez nagyban attól függ, hogy milyen munkát végzel, de egy átlagos altiszt, aki már 2-3 éve a rendszerben van, sok szempontból érettebb és tapasztaltabb, mint a legtöbb egyetemista. Akik szorgalmasak és törekvőek, azok előbbre jutnak, míg azokat, akik nem mutatnak elhivatottságot, inkább elkerülik. Ne vedd a szívedre, ha valaki itt bántó megjegyzéseket tesz – az ilyen emberek általában semmi kiemelkedőt nem értek el, csak nagy a szájuk. Sokszor azért frusztráltak, mert korábban kudarcot vallottak, például tesiből vagy a pszichológiai alkalmasságin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!