Mad Max2 kérdése:
Mennyi kg súlyú tárgyat tudsz egyedűl felvinni/ vagy levinni a 3 dik emeletre?
Figyelt kérdés
pl veszel egy 50 kg os fotelt. Felbírod/felbírnád vinni egyedűl a 3 dik emeletre?aug. 9. 17:37
11/13 anonim válasza:
Pl két 40kilós kettlebellt szoktam cipelni edzésen, az ugye 80kiló, vagy 70kilós medicin labdát. Ezeket biztos, hogy fel tudnám vinni, de egy 200x100x60 cm-es 40 kilós szekrényt nem valószínű, mert nem lehet rendesen megfogni. Szóval attól függ, hogy milyen a fotel.
12/13 anonim válasza:
Az a baj a bútorokkal, hogy amúgy nem nehezek, de egyszerűen nincs rajtuk jó fogás általában. Így a 20 kilóshoz is kellhet két ember.
13/13 anonim válasza:
Attól függ, tudom-e a vállamon vinni... 30-35 kilós megpakolt nagyméretű utazós hátizsákot vittem már fel. De ha egy 30kilós dolgot kellene felvinni a két kezemben, már nem biztos, hogy bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!