Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki vesz még nyomtatott újságot?

Ki vesz még nyomtatott újságot?

Figyelt kérdés

aug. 7. 22:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
36%
Korábban még néha vettünk újságokat, de mi már pár év óta nem veszünk papíralapú újságot, csak neten olvasunk, ez van. Tudjátok, #környezetvédelem #minélkevesebbfakivágás #papírmentesség... Mindegy. (:
aug. 10. 12:17
 22/29 anonim ***** válasza:
49%

21

"környezetvédelem #minélkevesebbfakivágás "

Emiatt nem veszel újságot?

aug. 10. 16:26
 23/29 anonim ***** válasza:
(21-es vagyok) Igazából részben igen, de egyszerűen számomra már a neten is megfelelő, mindent eltudok olvasni ott is, gyorsabb, már nincs szükségem újságra, nekem jó neten is, ott is mindent megtalálok amiket elszeretnék olvasni, de tulajdonképpen nem kifejezetten és konkrétan a környezetvédelem miatt, csak már egyszerűen úgy is jó nekem, és azért valamennyire mégis csak segítek ezzel a környezetnek, akkor is, ha ezzel más veszi majd meg azt az újságot amit én nem veszek meg és ettől nem fogják eggyel lecsökkenteni a nyomtatás számot vagy hogy egy fával kevesebbet vágjanak ki egy évben a papírgyártás miatt..., szóval igen, mindegy. :D Csak már pár éve rászoktam, hogy neten olvasom el a dolgokat és már nem veszek újságot, ennyi. (Túl hosszan írtam ezt le.😅)
aug. 10. 16:50
 24/29 anonim ***** válasza:
56%
Én rejtvényújságot rendszeresen veszek :) Szeretem nagyon😁😁😁
aug. 11. 08:30
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
plaboyt
aug. 11. 09:10
 26/29 A kérdező kommentje:
A Playboy már 2019 December-ben
aug. 11. 17:50
 27/29 A kérdező kommentje:
A Playboy már megszűnt 2019 december-ben
aug. 11. 17:51
 28/29 anonim ***** válasza:
55%
Hihetetlen magazin!! Jeeee
aug. 18. 05:47
 29/29 anonim ***** válasza:
78%
Rejtvényt szoktam néha (vannak időszakok, amikor elkap a rejtvenyfejtes, akkor 1-2 hónapig nagyon sokat megvesznek, utána fél évig kb semmi), meg vannak ezek a vastagabb kiadványok (nem tudom a nevét) amik egy nagyobb téma köré épülnek, olyanokat szoktam néha néha venni, ha érdekes, mint pl HVG Pszichológia.
aug. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!