Nem. Munkától függ, de jól kereshetsz, illetve attól, hogy valaki két kézi munkás még nem jelenti azt, hogy ostoba lenne az ember.
Plusz: az egyik barátnőm egyetem után ment gyárba dolgozni és nem ő ott az egyedüli diplomás
aug. 6. 07:23
12/21 anonim válasza:
Milyen határaik lennének már a melósoknak? Persze annak vannak határai, aki segédmunkásként akar megragadni aztán annyi, de egy szakmával lehet vállalkozó aztán ott meg a határok elég tágak. Persze ehhez is tanulni kell, nyilván ha gyári munkára vagy hasonlókra gondolt a kérdező, akkor limitáltak a karrierlehetőségek.
aug. 6. 07:29
13/21 anonim válasza:
29 évesena nagy élettapasztalattal??? 🤣 Inkább csináld csak meg az egyetemet, utána még elmehetsz kétkezi melósnak, de ha az se tetszik, akkor használhatod a diplomád.
aug. 6. 07:33
14/21 anonim válasza:
Szerintem ha piacképes szakmát választ, és jó szakember lesz, akkor maga mondja meg hogy mikor dolgozik és mennyit kér érte. Nyilván, tenni kell érte előtte, de rengeteg 30-as kétkezi munkás van, aki jobban él sok diplomásnál. Szóval ebben a tekintetben ez rendben tud lenni. Csak azért is dolgozni kell ám sokat.
aug. 6. 08:15
15/21 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem baj, de szerintem érdemes elvégezni az egyetemet, és akkor még mindig dönthetsz a kétkezi munka mellett. Nem tudom, milyen szakon tanulsz, az mennyire hasznosítható. Több mérnök barátom is volt, aki szívesebben végzett fizikai munkát, víz- gázszerelést, villanyszerelést, háztartási gép javítást.
aug. 6. 08:51
16/21 anonim válasza:
Azért bírom ahogy lenézik a diplomásokat. :D Jobb memória.. Megnézném hogy végzel el egy villamosmérnök Msc-t.
aug. 6. 08:57
17/21 anonim válasza:
Természetesen a Te dolgod, a Te egyéni döntésed.
Egyáltalán nem baj, a baj az lenne, ha inkább magadra erőltetnéd azt, amit utálnál csinálni.
aug. 6. 11:01
18/21 anonim válasza:
Nem baj. Ez csak a te döntésed.
aug. 6. 15:08
19/21 anonim válasza:
5
Egyetértek, nem olyan nagy dolog megszerezni egy diplomát.
De most gondold el, hogy aki ennyire sem képes, az mennyire hülye?
aug. 6. 15:13
20/21 anonim válasza:
Nem baj.
Talán a párválasztásban lehet emiatt némi gond. De nem mindig... Pl ha két kezi melós barátnőt szeretnél, semmi problem nem lesz. Ha egyetemet végzett valakit, hát, akkor már nem tuti 100.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!