Szerintetek is vonzo és férfias a G.W.M? Nekem ő az ideálom
Figyelt kérdés
Nagyon vonzonak tartom. Férfias. Izmos, és cuki is. Tetszik a szakála. Jó autói vannak. Szerintetek össze jöhetnék vele?
És am nem vagyok roma, vagyis csak apukám roma anyukám magyar.
aug. 5. 19:18
1/11 anonim válasza:
Ha nem Kulcsár Edinának hívnak és 16 felett vagy akkor gáz ha bejön a suttyó stílus.
2/11 anonim válasza:
Persze, hogy összejöhetsz vele, aztán nevelheted hétvégenként a 4 gyerekét is! :)
3/11 anonim válasza:
Komolytalan. vmi utcabéli vaganygyereknek néz ki csak. Tudod fuxok bmw aztan ő a raj meg a menő.
Az ilyen sehol nem férj meg apa.
4/11 anonim válasza:
Úristen, nem. Egy 8 általánost végzett, buta, suttyó proli. És még csak nem is néz ki jól.
5/11 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem olyan 15-16 felett már ez gáz. A bunkó stílusa nekem már nem olyan menő... De hát a te dolgod.
6/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be. Se külsőre, se - azok alapján, amit a médiában mutat magáról - belsőre.
7/11 anonim válasza:
Az ilyenhez baromira nem egy Kulcsár Edina illene hanem vmi formás rackos c.gólány. kétlem hogy ezeknek normalis kapcsolatuk lenne. Üzlet csak a házasság. Kellett vmi név a népszeruséghez..
9/11 anonim válasza:
Miért érzem úgy, hogy a kérdező férfi....
10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi!
17 éves Lány vagyok!
aug. 6. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!