Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen undorítóak a drag...

Miért ilyen undorítóak a drag queenek? Úgy értem nem gyűlölöm őket, és bajom sincs velük, de rohadtul nem férfiasak, gusztustalanul néznek ki kulsore nekem. Persze ha nekik jó, tőlem aztán ámen. De ez minden csak nem férfias. 19L

Figyelt kérdés

júl. 28. 23:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem is akarnak férfiasak lenni, kiscsillag.
júl. 28. 23:23
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem is az a lényegük. Mondjuk én is undorítónak tartom őket, de elvileg ez egyfajta művészet, előadásmód. Szóval ha valaki kedveli, menjen és élvezze a művészetüket, előadásukat. Csak könyörgöm, nekem ne kelljen szakállas, női ruhába öltözött férfit nézni egy olimpia megnyitóján! Azt meg már térden állva kérem, hogy ne legyen kötelező pozitív véleménnyel lennem róla és ne én legyek a szemét kirekesztő, ha egyszerűen hányok tőle.
júl. 28. 23:33
 3/14 IgaziÚriember ***** válasza:
91%

"De ez minden csak nem férfias"

Nagyon magasröptű megállapítás, hogy nőnek öltöző és nőként viselkedő férfiak nem férfiasak...

júl. 28. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

"Nem férfias"

Nahát! Erre magadtól jöttél rá? :D

Kérdező, téged sem az eszedért fognak ellopni xDD

júl. 28. 23:58
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
Te hól tanultad a magyar nyelvet, Zambiában? Kulsór megbdrag kvín... mi a retkes szarról karattyolsz itten?
júl. 28. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert a női nemet parodizálják egy szélsőségesen bizarr, túlszexualizált módon.
júl. 29. 00:10
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem akarnak férfiasak lenni, se jól kinézni, ez csak egy sima előadás. Pl mint hogy a bohócok se azért kenik ki magukat mert az jól áll nekik.
júl. 29. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Most lehet mindent is gondolni a drag queen-ekről, de azért tényleg vicces, hogy az a fő problémád ezekkel női karikatúra karakterekkel, hogy nem férfiasak.
júl. 29. 01:56
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

Te figyu már?

Melyik műsort nézted?

Ezek a véglények épp, hogy nőnek akarnak látszani.

Azért undorítóak, mert természetellenes véglények.

júl. 29. 02:15
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Ha nincs velük bajod, akkor miért kritizálod őket? Pont, hogy bajod van velük. Ráadásul olyan stílusban beszélsz róluk,mintha utálnád őket. Szóval kicsit ellentmondásos, amit írsz...
júl. 29. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!