Van olyan ismerősötök, akinek legszívesebben szólnátok, hogy nem kell a szart is kielemezni minden egyszerű vagy egyszerűnek szánt kérdésből?
Esetleg olyannak is látjátok, hogy ne vegyél már mindent ennyire komolyan, ne legyél már ennyire komoly, karót nyelt stb. Mit lehet tenni egy ilyen emberrel, jó lenne-e, ha változna?
Én vagyok ez az ember. Életemben nem sokszor, talán csak egyszer és csak egy (nagyon fontos) személytől kaptam hasonló visszajelzést, de többször mintha ilyesmit éreztem volna, kimondott szavak nélkül emberek reakciójából. Hogy könnyebb lenne velem az élet, ha egy egyszerű kérdésre egyszerű választ adnék, és nem egy hosszú, kifejtett, elemzős magyarázatot, nem vinnék mindenbe bele önismeretet, lélektani vagy filozófiai fejtegetést, körmondatokat. Én viszont alapvetően szeretek ilyen lenni, örülnék, ha tudnék úgy élni, ahogy nekem komfortos.
Elj ugy ,ah jol esik es tarsalogj olyannal,aki szereti a reszleteket.
En pl sokat poenkodok es nem gondoljak rolam,h nagyon bekemegyek a reszletekbe bizonyos dolgoknal. Tdhat a karotnyeltseg es a reszletek megfigyelese nem fugg ossze. Illetve a reszletek megfigyelese se fugg ossze a sok beszeddel. Nyilvan hagyd szohoz jutni a masikat. 2-3 mondat utan maradj csondbe,hatha kozbeszur vmit. Erezze,h erdekel az o velemenye is.
Szerintem ne tagadd meg magad, én is ezt csinálom, de van egy határ amit nem szabad túltolni mert akkor a másiknak tolakodó lesz.
Alapszabály: Amit kérdez arra válaszolj mert az foglalkoztatja!
Ha szükségük van rád úgyis megfognak találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!