Melyik évtized a kedvenced, melyikben élnél legszívesebben?
Figyelt kérdés
2024. jan. 22. 10:20
1/10 anonim válasza:
Időszámításunk előtt 100000. Ott még talán nem taposták egymást annyira az emberek :D
2/10 anonim válasza:
90es evek voltak a kedvencem. Fiatal(abb) voltam, mas vilag is volt. Legjobb x-generaciosnak lenni🤘
3/10 anonim válasza:
Hát egyes, akkor ülj vissta töriórákra. Szánalom
4/10 anonim válasza:
60-as, 70-es,80-as évek Amerikája. Akkoriban friss házasok simán fel tudtak építeni egy kertes házat valami jó környéken. Most meg már lassan az albérlet is megfizethetetlen ott is. Persze ez csak egy dolog, de a nyugodt élethez nélkülözhetetlen.
7/10 anonim válasza:
Még nem éltem olyanban. Talán a 2010-es évek, de az is elég vegyes volt. Az eleje még xar, aztán csak beindult.
9/10 anonim válasza:
#5 a taposás alatt konkrétan azt értem, h nagyon sokan mocskos undorító módon tolnak ki még családtagjaikkal is az önös érdekek miatt. Ez az ősi népeknél nem volt. A család, a törzs, a nép volt a minden. Persze az ellenséget leigázta, aki tehette, de a sajátjait soha.
10/10 anonim válasza:
Ugy vagyok mint a 2-es nekem az a jo, mikor en voltam fiatal, ez a 2000-es evek, a huszas eveim nagyresze erre az evtizedre esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!