Mennyire lehet valakinek a rossz hírét kelteni?
Figyelt kérdés
Példàul ha mondanak valamit valakirőlaug. 3. 23:03
1/4 anonim válasza:
Lehet bármennyire, az más kérdés, hogy utána az adott illetőnek a leírt, vagy mondott szavak súlyosságától függően számolnia kell a jogi következményekkel.
3/4 anonim válasza:
Csak nézz körül. Soros György maga a patás ördög, miközben kb. pont lesz/rja Magyarországot.
4/4 anonim válasza:
Regen kerdeztem apamtol , hogy kiket ismer a magyarok kozul itt a varosba ahol szulettunk. Egyet mondot de arra is azt mondta, hogy nem az vegul is. En nem ismertem egyet se, vagy mar nem emlekszem rajuk, csak neha latok nehanyat. Azt tanultam , hogy a magyarok mindig osszezarto nep volz. Mindenfele kertem penzugyi tamogast ,mert nem tudok megelni es eletvizel szerint elni. Senki nem adott az egesz vilagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!