Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember vagyok szerintetek?

Milyen ember vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés

Sokaknak más a véleménye rólam (pozitív értelmében) , mint nekem saját magamról. Leírok pár jellemzőt, amilyen szerintem vagyok, és amilyen mások szerint.

(Mindkét esetben a társasági életem jellemzőit fogom leírni, amit mások is látnak belőlem.)

Szerintem:

Szeretek társalogni, pletykálni, de néha visszahúzódó is vagyok, akkor csak telefonozok.

Vannak pikáns megszólalásaim, amiket nagyrészt azért mondok, mert viccesnek tartom. (Nevetni is szoktak rajta)

Imádok magamról beszélni, a gondolataimról, de másokat is meghallgatok, tanácsokat adok neki, hogyha kéri.

Félek kiállni magamért, ezt sokszor nem értik, hogy mért.

Stílusom nincs, néha 90-es évek beli ruhákban járok, néha sokat mutatóban, de van mikor teljesen eltakarom magam. Kedv függő.

Ritkán tanulok, általában csak dogák előtt, ritka,amikor puskázok, de nagyon jó az átlagom.

Amit mások gondolnak rólam:

Imádok beszélni,hangos és nyílt,perverz vagyok ( A fent említett megszólalásim miatt).

Vicces vagyok, és kreatív

A ruháimat mindig dicsérik, kérdezik, hogy honnan vannak

Lusta vagyok tanulni, néha elegük is van a tananyag magyarázásából

(Mondjuk végül mindig megérte)

A külsőm és a személyiségem szerintük nem illenek egymáshoz.

( A külsőm aranyos és visszafogottságra utal, a személyiségem harsány és csalafinta)

aug. 3. 12:28
A kérdező szavazást indított:
Úgy látlak téged, ahogy mások látnak
Úgy látlak téged, ahogy magadat látod
1 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látlak téged sehogy. Egy ilyen rövid jellemleírás, úgy hogy nem ismerjük az adott illetőt, csak a felszínt kapargatja. Annyi történt, hogy leírtál pár dolgot magadról, ahogy te látod, illetve ahogy mások, de ezer és egy ilyen ember lehet még.

Ahhoz, hogy valaki megmondja, milyen ember vagy, ahhoz ismerni kéne téged.

aug. 3. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik nem üti a másikat.

Szeretek társalogni, pletykálni VS

Imádok beszélni

Ritkán tanulok VS Lusta vagyok tanulni

Stb.

"Félek kiállni magamért, ezt sokszor nem értik, hogy mért."

Ha magadról írsz, azt írd, miért, ne azt, hogy mások nem értik, miért. Ha perverznek látnak, akkor sokszor sütsz el olyan poént, ami számodra vicces. Én itt nem látok igazán különbséget semmiben, mert attól, hogy más szóval fejezitek ki, ugyanazt jelenti.

aug. 3. 12:42
 3/6 anonim válasza:
87%
Egy túlmisztifikáló típus, aki ugyan visszaigazolásra számítana, de csak egy unalmas mondatot kap, aminek a végére érve kérdően néz.
aug. 3. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Akarsz-e változni?
aug. 3. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

Elég közönséges, aki a szabad szájával leplezi önbizalomhiányát.

Támad (szurkál) azért, mert ezzel tereli a figyelmet arról, hogy nem tud védekezni.

100 meg 1 van ilyen.

aug. 3. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből tényleg nehéz megállapítani, milyen ember lehetsz. Nemcsak amiatt, mert nem mindenki rendelkezik megfelelő önreflexióval, így sokszor/sokaknak nehéz, nem megy, hogy reálisan lássák saját magukat. Illetve, egymást úgy ismerhetjük meg igazán, hogy látjuk őt beszélni, cselekedni, látjuk, hogyan viselkedik, kommunikál. Ezek sokkal többet elmondanak, mint az itt leírt mondatok (nem rossz szándékkal írom ezt).
aug. 17. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!