Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember a környezetete...

Van olyan ember a környezetetekben, akinek "állatszaga" van?

Figyelt kérdés
Haszonállatra értettem. Általános suliban volt egy lány osztálytársam, akinek családja mezőgazdasággal foglalkozott és közelről eléggé "tehénszaga" volt neki. Igen, ez ezzel jár, de akkor is kellemetlen ha emiatt büdös valaki
aug. 2. 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem ember. 🙂
aug. 3. 00:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze. Alattam a szomszédnak kifejezetten ázott kutya szaga van. Pedig nem is tart állatot.
aug. 3. 00:55
 3/11 anonim ***** válasza:
aug. 3. 01:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Lovas csajokon rendre érzem a lószagot. Régen rendkívül zavart, mostmár nem.
aug. 3. 06:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Van egy munkatársnőm, akinek néha mindenféle illata van.
aug. 3. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:
A ruha beveszi az aromát. Sajnos akkoris szaguk van, ha az állatoknak a közelébe se mennek. Megoldás lenne, hogy ne teregessék ki a vizes ruhát, a lakást meg tisztán tartják, tehát nem lehet munkás ruhában bemenni. Át kellene öltözni mondjuk a garázsban egy másik "játszós" ruhába.
aug. 3. 07:31
 7/11 anonim ***** válasza:

"Át kellene öltözni mondjuk a garázsban egy másik "játszós" ruhába."

Alap! Ezt úgy mondják hogy kinti ruha!

aug. 3. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én nagymamám tisztaságmániás volt, patyolat volt az egész háza, a környezete, a ruhái meg mindene, naponta 2x-3x is fürdött, de nagyüzemi sertéstelepen dolgozott állatgondozóként és még a bőre(!) is beszívta a disznósz.r szagot. Napi 8-10 órán keresztül az állatok között volt, ő már nem érezte saját magán. Ahogy hazament, nagyon alaposan megfürdött mindig, tényleg kényszeresen ügyelt a higiéniára és a tisztaságra, de egyszerűen már a bőrébe ivódott az ammónia meg ki tudja milyen szag. Nagyon ápolt volt a megjelenése, séró mindig mm pontosan belőve, szép ruha, smink meg minden, de büdös volt. Nem a saját szagától, hanem a sertésteleptől. Amikor nyugdíjba ment, kb. 3-4 év telt el, amikor már nem éreztem büdösnek. Borzalmas volt. A faluban nem nagyon volt más munkalehetőség, meg amúgy szerette is azt a munkát, csak hát a szagok... De az ott dolgozók hozzászoktak. Érdekes, hogy minden más szagot ő is érzett, pl. a kutyaszagot vagy a fingszagot vagy ha leégett az étel akkor azt is, meg a kakiszagot is érezte, de a disznószagot nem érezte se saját magán, se a gyárban vagyis a sertéstelepen.
aug. 3. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Apám egymaga büdösebb, mint egy klasszikus parasztudvar.
aug. 3. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt én is észrevettem. Aki büdösben él, dolgozik, az érzékenyebb lehet a szagokra bármily meglepő.

Mint ahogy sokáig fázol, a legkisebb hidegre is érzékeny leszel (idővel).

aug. 4. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!