Könnyen pótolható munkakörben mi értelme erőltetni a 90 napos felmondási időt? portás takarító esetében is?
Állami hely, egységesen 90 nap a felmondási idő. mindenkinek. A főosztályvezetőnek is, meg a sor végén a portásnak is.és nem is térnek el tőle.
Kérdésem: egy nagyon könnyen pótolható ember esetében (pl portás) mi értelme hogy menni akar, fel akar mondani, és lenne is a helyére új ember napokon belül, de még 90 napot a székéhez kötjük?
nos
lehet vannak cégek akik találnak embert,de nem mindegyik
pl ahol anyum dolgozik nagyon nehezen találnak embert
én voltam csomagolóanyag gyártó cégnél,állandóan a norma norma szöveg ment.végül nem volt munka mert kipörgettük és kirugtak.pár évre rá találkoztam egyik targoncással aki kérdezte hogy visszamegyek-e.mondom nem.
voltam két helyen takarítani.egyik helyen sem örült a fönököm mikor eljöttem.az egyik helyen azt találta ki a főnök hogy a próbaidő 1 hónap de eljöttem így kevesebben maradtak.a másik helyen azt akarta a főnök hogy maradjak még egy hónapot mikor a felmondási idő egy hónap.
nem értem mire jó ez de soha nem is fogom megérteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!