Szerinted undorító testi funkció?
Figyelt kérdés
számomra a nagy Wc-zés undorító testi funkció. Bárcsak ne kellene .aug. 1. 12:31
11/17 anonim válasza:
A tüsszentés. Fröcsög a nyál mindenfelé, ha a kezem a szam elé teszem (mert sose tudom időben elővenni a zsepit, robbanás szerűen jön nálam), akkor az is csupa nyál lesz. Ha a vállamra hajtom a szám, akkor nyalfolt marad a ruhámon. Undorító.
12/17 veszettkecske válasza:
Akkor már az evést is undorítónak kellene tartanom, meg az izzadást, és minden egyebet ami a fizikális léttel jár.(pl szaporodással kapcsolatos dolgok is)
"számomra a nagy Wc-zés undorító testi funkció. Bárcsak ne kellene"
Amíg benned van nem zavar? Ha benned maradna nem biztos, hogy nagyon örülnél...:D
Én imádok jókat enni és jókat tojni is. Ez a kettő együtt jár.
Undorító lehet pl ha hánynom kell: ez nem egészséges állapotra utal stb.
13/17 anonim válasza:
Én se szeretem, hát még amikor a menstruációmmal együtt van, minden nyílásból nem kívánatos dolgok jönnek. Persze ez teljesen normális minden élőlénynél, de jó lenne ha inkább elpárologtatna. A pisilés is olyan rossz, hogy állandóan ahhoz kell az embernek szervezni az idejét, hogy mikor és hol pisilhet.
14/17 anonim válasza:
@6 Erre vannak eléggé kész elméletek. Jellemzően az abjektumokat tartjuk undorítónak. Az abjektum az, ami egy szubjektum része volt és objektum lett. Vér, ondó, széklet, holttest, vizelet, kihullott haj, kiesett fogak, satöbbi.
15/17 anonim válasza:
Nekem van egy alapbetegségem, ami érinti ezt a területet, így én sem örülök ennek a biológiai tényezőnek. Rengeteget agyalok azon, hogy jó lenne olyan ételt előállítani, ami nem okoz "károsanyag-kibocsátást". De ilyen nincs.
16/17 anonim válasza:
Szerintem is. Én minden kiválasztási funkciót utálok ami bűzzel, mocsokkal jár!
Magamnál még úgy-ahogy elviselem de másoknál: 💀
Nem lennék jó ápoló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!