Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem azt, hogy a "Pont...

Miért érzem azt, hogy a "Pont Ott Party" és az "Éhezők Viadala" között hasonlóság van?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=q8MvtsNwr1E

Konkrétan egymással versengenek és egy nyomorult szabadtéri rendezvényen hirdetik ki számukra, hogy kinek ment tönkre az élete illetve ki lesz sikeres.

Örömkönnyek, mámoros őrjöngés vs depresszív összeomlás és tragikus sírógörcs.

Én már anno végeztem egyetemet, nem egy elit szak (gazdinfo), de eszembe nem jutott volna elmenni ilyen szürkeállomány fétises marhapiacra, ahol mindenkit beáraznak.

Vagy ilyen sok okos, sikeres egoista fiatal van akik ennyire verik a répát az agyukra és világgá szeretik kürtölni, hogy ők az übermensch-ek?

aug. 1. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem, csak nem minden fiatal egy komplexusos kis görcs. Félig még gyerekek, attól, hogy neked nem sikerült, ők megélhetik. Te meg maradhatsz magadnak a dühös kis álfelsőbbrendűségedben. Inkább azon gondolkodj el, hogy miért zavar ez téged ennyire még mindig, mikor már nem is érint.
aug. 1. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Én neten néztem meg. Akkoriban első évben volt online jelentkezés, párhuzamosan a papíralapúval, így nem omlott össze sem a jelentkezés utolsó napján, sem a ponthatárok kihirdetésekor. A gépem sz@rt be pont aznap és lefagyott amikor megnéztem volna. De fölösleges volt elmenni, mert azonnal megtudtad.

Manapság már csak online jelentkezés van, minden alkalommal összeomlik az utolsó napon a rendszer és a ponthatárok kihirdetésekor is másodpercek alatt, így ha nem mész el, csak éjszaka tudod meg.

aug. 1. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Miért zaklatott fel ennyire ez a rendezvény? És miért foglalkozol vele ennyit, ha igazából nem is érint téged?

Nem tudom, olvastad-e az Éhezők Viadala könyveket, de nincs túl sok hasonlóság az általad említett két dolog közt..

aug. 1. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

"szürkeállomány fétises marhapiac"

Hahaha!! 😂 Ez nagyon tetszett.

"Vagy ilyen sok okos, sikeres egoista fiatal van akik ennyire verik a répát az agyukra és világgá szeretik kürtölni, hogy ők az übermensch-ek?"

Hát ja, kb. Mennek a szelfik a lájkokért, hogy őket felvették ide-oda. Na és? A diploma onnan még messze van.

aug. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!