Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők! Használtátok már...

Lányok, nők! Használtátok már a testeteket előnyszerzésre?

Figyelt kérdés
Bármilyen előnyre: iskolai eredmény, munkahely, lakbér stb.

2024. júl. 31. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Szintén nem tudatosan, mint az utolsó írta: egyszer még fiatalabb koromban bejöttem egy fiúnak, emiatt sokkal segítőkészebb volt, korrepetált is az iskolai anyagból. Utólag esett le, hogy ezért volt rendes, utána már nem vettem igénybe többé a segítségét
2024. júl. 31. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mikor előre akartak engedni a busznál, mert azt hitték, hogy terhes vagyok - közben csak dagadt
2024. júl. 31. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem, és nem is akarok így előnyhöz jutni. Szándékosan biztosan nem.
2024. júl. 31. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Magyarul voltam e már kva? Nem köszi
2024. júl. 31. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Olyannyira nem, hogy amikor egy egyetemi tanárról hallottam, hogy szereti a női hallgatók mellét bámulni és jobb jegyet adni automatikusan azoknak, akik kiteszik, csakazértis zárt felsőt vettem fel. Nekem ez az egész testtel tudatosan előnyszerzés annyira taszító dolog...
2024. júl. 31. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször ezek a nagy "előnyszerző" sztorik arról szólnak, hogy férfiak akarják használni a nőket és különféle lehetőségekkel halmozzák el őket (sokszor a tudtukon kívül, vagy akaratuk ellenére).

Ezeknek többnyire az a vége, hogy a férfi "kierőszakolja" érte a jussát, a nő pedig nem mer majd semmit sem tenni ellene (hiszen jön az áldozathibáztatás: "ő ment oda", "ő fogadta el", és "kellett neki"). Vagy pedig elhordja a nőt mindennek, hogy előnyszerzésre használta a testét, és utána ilyen kérdéseket tesznek fel, majd alatta mindenki elborzad a gyalázatos előnyszerző nők hordáin, akik voltak olyan szemérmetlenek, hogy iskolába jártak, dolgoztak vagy akár lakbért fizettek...

2024. aug. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!