Milyen trollkérdéseket olvasol mostanában? Melyik kategóriában van a legtöbb troll?
Így van. Troll az egész oldal, folyamatosan megy a félretájékoztatás, hogy a kétségbe esett kérdező tuti a rossz döntést hozza meg… én mindig csak ámulok bámulok, hogy ami nekem és másoknak is simán megy gyakorlatban és azt ide kiírom egyből 20-30%-on van a válaszom. Ami meg szerintem egyszerűen baromság az meg 100%. Néha elgondolkodok, hogy tényleg életképtelen munkanélküli emberek gyülekezete e ez itt akiket semmi nem ért még az életben és nem is tudtak megoldani semmit aztán pedig csak megy itt az elméletben működő standard baromság…
De sebaj, hiába pontoznak le ha 1-2 ember az én válaszom alapján dönt én már akkor is boldog vagyok, mint már kaptam is visszajelzést, hogy hiába pontoztak 0-ra az én opcióm jött be neki.
Ezotériában üldözési mániával és egyéb elmebetegséggel vannak olyanok, akik betámadják az ottaniakat. Ez már több a trollságnál és én komolyabban fellépnék ellenük.
Amúgy az egész oldalon vannak. Olyan trollok is vannak, akik konkrétan kinéznek embereket és anonim lét ellenére is képesek valahogyan üldözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!