Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen trollkérdéseket olvasol...

Milyen trollkérdéseket olvasol mostanában? Melyik kategóriában van a legtöbb troll?

Figyelt kérdés

2024. júl. 30. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Az egész oldal az.
2024. júl. 30. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Felnőtt párkapcsolati kérdésekbe. Nagyon furcsa troll kérdések vannak. Nézz szét.
2024. júl. 30. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Így van. Troll az egész oldal, folyamatosan megy a félretájékoztatás, hogy a kétségbe esett kérdező tuti a rossz döntést hozza meg… én mindig csak ámulok bámulok, hogy ami nekem és másoknak is simán megy gyakorlatban és azt ide kiírom egyből 20-30%-on van a válaszom. Ami meg szerintem egyszerűen baromság az meg 100%. Néha elgondolkodok, hogy tényleg életképtelen munkanélküli emberek gyülekezete e ez itt akiket semmi nem ért még az életben és nem is tudtak megoldani semmit aztán pedig csak megy itt az elméletben működő standard baromság…

De sebaj, hiába pontoznak le ha 1-2 ember az én válaszom alapján dönt én már akkor is boldog vagyok, mint már kaptam is visszajelzést, hogy hiába pontoztak 0-ra az én opcióm jött be neki.

2024. júl. 30. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezotéria témakörben van arányaiban nézve a legtöbb troll szerintem.
2024. júl. 30. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Felnőtt párkapcsolatok, Ezotéria, Politika és az Emberek.
2024. júl. 30. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezotériában üldözési mániával és egyéb elmebetegséggel vannak olyanok, akik betámadják az ottaniakat. Ez már több a trollságnál és én komolyabban fellépnék ellenük.

Amúgy az egész oldalon vannak. Olyan trollok is vannak, akik konkrétan kinéznek embereket és anonim lét ellenére is képesek valahogyan üldözni.

2024. júl. 31. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Amelyik témákban gyakrabban megfordulok (Emberek, Családi kapcsolatok, Felnőtt párkapcsolatok, Ünnep), ott a Felnőtt párkapcsolatok témában látom messze a legtöbb trollkérdést.
2024. júl. 31. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
2024. aug. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!