Csak szerintem nincsenek már annyira aktív trollkérdések mint korábban?
A sényős eltűnt, de a Petra freyes-queenes még aktív.
Érdekes, hogy csak a trollok miatt lárogattad az oldalt. Én főleg azért, hogy a nemtrolloknak segítsek; trollokat csak unalomból olvasom, de azt nagyon ritkán.
Rizses? :D lemradtam valamiről?
balázska ismerős-meg a martinos? ő még aktív?
Érdekes, hogy csak a trollok miatt lárogattad az oldalt.
nem csak emiatt, lehet félreérthető voltam de sok minden miatt is de ez adta igazán az érdekességet neki így értettem.:)
minden nap feljövök ide mert unatkozok néha és olvasgatok, vannak családi drámák, felnőtt párkapcsolatos viták, az ápolós kérdés is nagy durranás volt meg a másik a luxuskegy vagy mi nem tudom emlékeztek ezekre? :D
meg úgy írtam néha találok válaszokat a kérdéseimre és ezért is jó ide jönni.:)bár az itteni bunkón válaszoló egyedek miatt néha már nem is kérdezek inkább csak keresek mert minden apróságba kbelekötnek vagy engem gyanúsítanak meg hogy miért írod ki többször vagy miért kell ennyire regény szerűen fogalmazni stb..mikor én ilyen vagyok sanja..:/
de vannak... az elektronikus eszközökban mostanság elég sok ilyen van.
Már várom hogy kezdődjön a suli és a kis csitrik eltakarodnajak végre innen :D
Ja és volt hogy tényleg kicsit furán fogalmaztam meg sokat írtam de máris meggagynaúsítottak hogy te megint az vagy? vagy hagyjátok ez megint az a kérdező mikor fogalmam se volt miről vitatkoznak ezek O_O
pl: itt néhány választ törötlek mert nem oda való volt de egy még ott van sajnos lehet hibás vagyok de azért ez durva hogy bárkit megvádolnak mert kicsit is hasonlít a kérdése egy itteni "trollhoz"?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
ez az én kérdésem és holtig állíthatom hogy ebben a kategóriában egyszer kérdeztem először amúgy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!