Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem nincsenek már...

Csak szerintem nincsenek már annyira aktív trollkérdések mint korábban?

Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy hetek óta nincs a főoldalon semmi feltűnően gyanús kamu, kitalált, troll kérdés mint korábban egy időben mindig voltak. Este persze szoktam látni 11-12 évesektől gyenge próbálkozást de az sem olyan mint egykor. A lómániás tini is eltűnt teljesen innen, ha hasonló kérdés van azt szerintem valaki imposztorálni akarja őt, mert a stílusuk sosem egyezett az igazival. Mostanában is volt egy tag aki 12 éves volt és 2x kitette, hogy "hogy győzzem meg a szüleimet hogy több állatom legyen" de ő is eltűnt. Egészség témában is folyton volt egy alak aki mindig a szájrákjáról kérdezett szinte napi szinten de ő is elszivárgott. Érthető, hogy egy idő után megunják vagy tiltják őket (amit nem nehéz kijatszani mellesleg..) de mostanában szinte semmi érdekfeszítő kérdés nem született és így kissé unalmas számomra az oldal. Van más is aki így érez ez iránt? Néha persze hasznos nagyon mikor sok kérdésre itt találok választ, vagy én kérdezek és segítenek pozitívan a sok okoskodó ellenére is de nekem ez adta az izgalmat igazán hogy van itt azért más is :). Más is érez így ezzel kapcsolatban? Szerintetek is kevesebb a kamu, kitalált troll kérdés van mostanában? Miért lehet ez?

2021. aug. 8. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az ápolós és a "luxuskegy"? 🙂
2021. aug. 8. 19:26
 12/16 A kérdező kommentje:

11.A luxuskegy kérdés törölve lett mert a kérdező nem bírta elviselni az ott kapott negativitást de utána más érdeklődött az iránt és ott is ugyanolyan vita lett: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..

nem lehet igazán eldönteni hogy ez kamu vagy csak vitagerjesztés de durva volt.

másik az ápolós ott is hasonló vita volt de annál a kérdezőt szidták hozzátenném jogosan de nem folyok itt bele aki megakarja nézni miről volt szó itt van az is :) :

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2021. aug. 8. 19:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Még idegesítenek az a fajta kérdések is ahol "szülők, mit reagálnátok ha x éves lányotok összejönne egy xy éves férfival"? és persze semmi kulcsszó, semmi egyéb megjegyzés az összenél és ez hetente van feltéve kisebb eltérésekkel...nem létezik hogy minden héten itt ezt kérdezze egy újabb ember. Tisztára spamnek hat ki ez a dolog, bár lehet egy ember kérdező folyton csak máshogy..
2021. aug. 8. 21:00
 14/16 A kérdező kommentje:
2021. aug. 8. 21:02
 15/16 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

na ahogy erre gondoltam ma ismét tett ki valaki ezzel kapcsolatban kérdést...

2021. aug. 8. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
13: Na igen, ez a másik legidegesítőbb. Hetente tesz fel vmilyen troll korkülönbséges kérdéseket és nem értem, hogy ez mire jó.
2022. júl. 11. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!