A műköröm mánia ilyen gyári munkás dolog vagy már tényleg minden nőnek nem jó a saját?
Akinek az van, annak szerintem egyszerűen nem tud máshogy hosszú lenni.
Tőlem elég sokan kérdezik, hogy hogyan tudom ekkorára megnövelni. (Átlagban ilyen 5 mm körül van, de van, mikor nagyobb.)
Nő magától, b+. Ráadásul falusi vagyok, s még sem töretem le, ha átmegy a kezemen csak úgy hirtelen 200 szénabála... Másnak hogy sikerül?
Nekem sosem volt műkörmöm, de szerintem nem ördögtől való dolog.
Vannak nagyon szép munkák. Csak türelmem nem lenne x hetente órákig ott ülni, míg kész lesz.
Én magamnak festem, szokták dicsérni, hogy milyen szépek a körmeim.
Nekem 1 okból van műkörmöm:
Képtelen vagyok normálisan kilakkozni és manikűrözni magamnak. + a saját lakkozásom pár napig néz ki valahogy, míg a szakember által készített 3 hétig. Amúgy s méretű körmöm van, amit 90 százalékban egy színűre lakkoztatok vagy franciára.
Persze sok ízléstelen, szétcsicsázott borzalom is van, az tényleg ilyen gyári munkás feeling.
Nekem 1x volt, esküvöre csináltattam, de zavart motorozásnál és zavart az irodában, mert nem tudtam tőle gépelni. A körmöm is gyorsan nő, így 2 hét múlva gusztustalan volt.
De ami leginkább visszatart ettől a műkörmözésnél az a mikroműanyag halom, ami vele jár! Elképedtem, hogy csiszolásnál a 10 körömről mennyi szemét lejött. És az szépen ugye megy a kukába :/ Kössz, de nem.
Ja, elég proli szokás lett belőle.
Persze az nem baj, hogy elhízott vagy kirohadt a foga, de a műköröm, műszpilla alap tartozék.
Szellemi munkát végzek valamint festek (nagy vászon képek, olaj meg akrill) meg sokszor gyúrok tésztát sütikhez, pizzához stb...
Kb L és XL között szokott lenni a körmöm. Nem az a nagy csicsás kocka hanem mandula alakú, igênyes.
Én pl sokáig a stressz miatt rágtam a körmömet meg tépkedtem a bőröm. Amióta műkörmöm van erről leszoktam. Esztétikusabb a kezem, valamint nem törik olyan könnyen a körmöm ês pl a têszta darabkák is könyebben kijönnek alóla körömkefével mint a rövid rágott körmömből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!