Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik feketén isszák a kávét,...

Akik feketén isszák a kávét, nektek jólesik?

Figyelt kérdés
Lehet, hülye kérdés, de egy hasonlat miatt tudnom kéne...

2024. júl. 28. 22:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

8

Prózát írok, és érdekelt, hogy mennyire helytálló egy hasonlat, amit kitaláltam.

2024. júl. 29. 10:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat 😁
2024. júl. 29. 10:32
 13/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%

Jobb helyeken tej és cukor nélkül isszuk a kávét, hiszen máshogy nem érzed a kávé ízét.

A cukor teljesen elnyomja, az csak kávédesszertek esetén jöhet szóba. A tej nem feltétlenül rossz, de ahhoz sötétebb pörkölésű kávé kell, nem áll jól neki a savasabb, gyümölcsös kávé.

2024. júl. 30. 06:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Cukorral rühellem, szerintem nagyon nem passzol a cukor a kávéhoz. Tej ízre még oké, finom, de valahogy pont elveszi a kávé magányos varázsát.

Nekem fogalmam sincs miért szeretik az emberek megcukrozni a kávét, ha meg mondom hogy anélkül kérem, furán néznek Rám. De amúgy a Főnököm is pont így issza.

Mondjuk Én akkor szeretem a legjobban, amikor már ki van hűlve.

2024. aug. 16. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!