Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell mindig nagyon...

Miért kell mindig nagyon hangosan tüsszenteni? Akinek nagyon jó a hallása, mint nekem, könnyen megijedhet!

Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nincs meg az a képességem, hogy a trüsszentésemnek befolyásoljam az erejét. Van amikor nagyobb és hangosabb, van amikor normális. Lehet te valami X-men vagy, ha neked ez megy.
2024. júl. 28. 09:16
 2/11 tudoksegiteni válasza:
81%
Ezt komolyan gondoltad? Sokan nem tudják szabályozni ezt, másrészt nem is egészséges.
2024. júl. 28. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
És hogy kell kultúráltan, halkan tüsszenteni?
2024. júl. 28. 09:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Tüsszents zsebkendőbe vagy a könyökhajlatodba, halkítsd a hangot, majd moss kezet vagy használj kézfertőtlenítőt.
2024. júl. 28. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy fogalmad sincs arról, hogy a tüsszentés visszafojtása agyvérzést okozhat.

Nem szabad semmivel befogni az orrunkat. Se kézzel, se zsebkendővel, se könyökhajlattal.

Az, hogy van zsepim és utána belefújom az orrom, fertőtlenítek nem értem.hogy jön ide. Teljesen független a tüsszentés hangerejétől.

2024. júl. 28. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem mindig van ideje reagálni az embernek egy tüsszentéskor.

Az meg abszurd, hogy nálad rendben van más emberek életének természetes folyamataiba beleavatkozni!

Már megbocsáss, de engedd már meg, hogy tüsszentsen bárki a saját otthonában, a munkahelyén, vagy közterületen!

Illik úgy viselkedni bizonyos helyszíneken, hogy a tüsszentés hatásait megpróbálja elszigetelni a többi embertől a tüsszentő, de ettől ez még nem korlátozható! Más sem kívánja azt, hogy amikor beszáll nálad a nyeles fing a liftbe és elindul lefelé, robbanjál fel, mint a gyalogbéka! :D

2024. júl. 28. 09:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Ó hogyne, akkor már ne is menjen moziba, se könyvtárba, mert ott csendben kell lenni, aztán a végén ő lesz a főszerepben -.-
2024. júl. 28. 09:59
 8/11 Szolovjov ***** válasza:
19%
Ezt én sem értem. Az én tüsszetésemnek maximum olyasmi hangja van, mint amikor lefúj egy pneumatikus túlnyomás szelep. Egy szisszenés. Egyesek meg üvöltöznek.
2024. júl. 28. 14:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Mintha szellemet láttak volna 🤣
2024. júl. 28. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:

A 2# jót ír.

Amúgy meg némelyik tüsszögés muris is tud lenni.

2024. júl. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!