Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen van, hogy valakinek?

Ilyen van, hogy valakinek?

Figyelt kérdés
Semmi nem jön össze. Sem a karrier, sem a házasság, sem a szülői háttér sőt ami azt illeti annyira rossza a szülői kapcsolat, hogy inkább meg is szakadt immár 8 éve.
júl. 25. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Biztos. Ezek szerint neked legalábbis tuti, az már egyel több a senkinél.
júl. 25. 16:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D
júl. 25. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Simán van, lehet még rosszabb is sajnos, ha az egészségesnek is gatya 😞
júl. 25. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Egészségednek
júl. 25. 17:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Pfhu hát nem rólam van am szó...

De! Találkoztam egy számomra nagyon fontos emberrel és hát egy kávé mellett kiderült, hogy amíg mi nem találkoztunk neki így alakult az élete.

júl. 25. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Most választási lehetősége van!

37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."

júl. 25. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Esetleg szó esett arról, hogy ő mit gondol erről? Miben lehet felelős mindezekért? Vagy csak sajnos sorozatos balszerencse áldozata?
júl. 25. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szegénynek, ez "csak" időszak csupán, vagy régebb óta tartó dolog. Azonban ilyen "szerencse-sorozatok" mindenki életében vannak, csak nem ugyanannyi ideig tartanak, nem ugyanazok a dolgok történnek meg, és azok nem egyforma súlyúak.
júl. 25. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg embernek Mo.-n.
júl. 25. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
igen. tanulni hülye voltam egy érettségiig, aztán szereztem egy olyan szakmunkás végzettséget amihez gyakorlatilag nem értek, gyári meg mezőgazdasági munkát meg fizikailag nem bírok hosszútávon. akkor ilyenkor mi van? én is könnyebben elvagyok ha rámhagy valaki egy dohányboltot, vagy van egy cég, amiben csak elteszi valahová a szülő a hülyét, de ha így semmi kapcsolatrendszer, nulla szociális élet és kapcsolatok, és még emberségesnek sem nevezhető munkalehetőségek sincsenek, mihez kezdhet valaki?
júl. 25. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!