Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyedül mennyire félelmetes?

Egyedül mennyire félelmetes?

Figyelt kérdés

Ha pl. Budapestről költöznek Debrecenbe , panelbol , kertes házba, egyedül, az úgy mennyire lenne ilyesztő?

Te megtennéd ezt a lépést?

2024. júl. 24. 23:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Hogyan jött ez a lehetőség?

Elsőre nem hangzik rosszul, nem tűnik félelmetesnek, de tudni kellene a körülményeket, meg hogy te hogy állsz hozzá a költözéshez és a váltáshoz.

2024. júl. 25. 07:55
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem félelmetes miért lenne az? De nem vagyok a saját magam ellensége így gondolkozás nélkül nem-et mondanék egy ilyen lehetőségre.
2024. júl. 25. 09:28
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk most már jó lenne, ha a kérdező is hajlandó lenne udeirni, hogy mégis mitől f*sík ennyire.
2024. júl. 25. 14:00
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Kutyát is tartanál? Egy veszett Rottweiler-el elég félelmetes lenne!
2024. júl. 25. 14:03
 15/25 A kérdező kommentje:

Bocsánatot kérek, hogy így eltűntem, es köszönöm a válaszokat!

Pesten van egy lakásom , Debrecenbe gondolkozom ,hogy ott vennék egy kertes házat, nő vagyok, nem riaszt vissza a fűnyírás, sem semmi ilyesmi!

Csak ha pl.este megyek haza munkából akkor mennyire biztonságos?

2024. júl. 25. 21:57
 16/25 anonim ***** válasza:

15-re:

Ezt csak a konkrét helyszín ismeretében, a környéken lakó ember tudja megmondani, de

- Budapestnél a legtöbb vidéki város biztonságosabb;

- a kertes házas környékek minden városban biztonságosabbak, mint a panel lakótelepek.

2024. júl. 25. 22:10
 17/25 A kérdező kommentje:
Persze, Pest sem biztonságos, mindig van valami, és pont ezért gondoltam a költözésre ,mert én sem fiatalodok és lehet könnyebb lenne egy kisebb városban.
2024. júl. 25. 22:17
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem lenne könnyebb. Sok erre a mentális beteg narcisztikus szociopata. Sajnos az elnyomó jobber gyereknevelés + a vidéki "erősebb kutya bszik" elv ehhez vezet...
2024. júl. 25. 22:46
 19/25 anonim ***** válasza:
Azért Debrecen (magyar viszonylatban) egy elég nagy város, a kisvárosi életérzést nem ott fogod megtalálni.
2024. júl. 26. 08:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Budapest 2.0 (ezt akarják)
2024. júl. 26. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!