Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nőnek tényleg csak a...

Egy nőnek tényleg csak a hosszú haj a nyerő?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy kevés férfinak tetszik a nőkön a rövid haj, már a vállig érőre is sokan húzzák a szájukat, de a hosszú nekem olyan unalmas 😁😁 Számomra persze. Miért vonzóbb ennyire a hosszú haj?
júl. 24. 15:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
23%
Bárki mondhat nekem bármit meggyőzni nem fognak...nekem a minimum a vállig érő.
júl. 24. 15:53
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinek a magánügye.
júl. 24. 15:57
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is vonzóbb, de elfogadottabb, hogy hosszú haja LEGYEN a nőknek. Kultusza volt ennek és sokan nem tudják ezt elengedni még mindig. Persze lehet tényleg valakinek maga a hosszú haj tetszik, ízlés kérdése
júl. 24. 15:58
 4/31 anonim ***** válasza:
46%
Az egyik exem mesélte, hogy megismert egy lányt a szórakozóhelyen, akinek derékig érő haja volt (90-es évek). Nagyon megtetszett neki, főleg a haja miatt, mert nagyon mutatós volt vele. Megbeszéltek egy randit, ahova a lány pár centis hajjal érkezett és vidáman újságolta, hogy már régóta tervezte, hogy levágatja. Azonnal elköszönt tőle és soha többet nem találkoztak.
júl. 24. 15:58
 5/31 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg jobban áll a nőknek a hosszabb haj. Még kisvárosi szépségversenyek mezőnyében is csak kb. minden 10-20. nőnek lehet rövidebb haja.
júl. 24. 16:00
 6/31 anonim ***** válasza:
85%
Volt hosszú hajam sokáig, de már évek óta nagyon rövid. A férfiakra gyakorolt hatás nem függött a hajam hosszától, sőt, a rôvidet kimondottan szexinek, vagánynak találták.
júl. 24. 16:02
 7/31 anonim ***** válasza:
60%
Az idősebbeknek is jobban áll a hosszú haj, szerintem. Én pl. azt nem szeretem, hogy az idősebb korosztálynak egy-egy kivétellel ugyanaz a dauerolt rövid haja van. Tudom, hogy idővel a komfortra megyünk, minél kényelmesebb legyen, de annyira egyhangú.
júl. 24. 16:03
 8/31 anonim ***** válasza:
17%
A haj a nő koronája. Árulkodik az egészségi és lelki állapotáról, továbba egyfajta üzenetet is közvetít a világ felé. A dús, hosszú és ápolt haj nem véletlen nyűgöz le sok férfit.
júl. 24. 16:12
 9/31 anonim ***** válasza:
83%
Ráérnek húzni a szájukat, nem minden nő nekik akar tetszeni.
júl. 24. 16:26
 10/31 anonim ***** válasza:
48%
A nagyon rövidet is szexinek találják a férfiak, mert a tüsi, felnyírt, tépett frizura vagány benyomást kelt. Inkább a kettő között lévő se nem hosszú se nem rövid fazonokkal van a baj, az ilyen vállig érő kleopátrás fazonokat nem szeretik a férfiak, meg amikor kényelmesből vágatja le a szép hosszú haját valaki és lesz egy semmilyen formájú haja. Szóval árnyaltabb ez egy kicsit.
júl. 24. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!