Miért nem kell félni a b*nkó emberektől?
Figyelt kérdés
júl. 23. 22:23
1/17 anonim válasza:
Mert mi bajod lesz abból, ha valaki oktalanul bunkó veled? Nem téged minősít, hanem őt.
4/17 anonim válasza:
Én az autóból anyázó hülyegyerekeket utálom. Sokan nyikhaj kis idióták.
És fogalmuk sincs ki ül a másik autóban, ha kiszállna lehet egy ütéstől elájulna.
Ülhet egy küzdősport bajnok is vagy egy rendőr...de nagyon kemények tudnak lenni.
5/17 A kérdező kommentje:
1-es a kérdés nem rólam szól, hanem általában!!!
júl. 23. 22:39
6/17 A kérdező kommentje:
1-es válasza ezért rossz!
júl. 23. 22:40
7/17 anonim válasza:
Attól, hogy nem vagy képes megérteni, még nem rossz.
8/17 A kérdező kommentje:
De rossz, mert úgy írtam a kérdést, hogy általában és nem úgy mintha rólam szólna!!!!
Ezért az
júl. 23. 23:12
9/17 anonim válasza:
Attól még általánosságaban is elmondható, hogy aki oktalanul bunkó mással az nem azt minősíti akivel bunkók, hanem azt aki a bunkó. Akivel pedig bunkók voltak, valószínűleg túléli és az a legjobb amit tehet, hogy leszarja.
Bár nem értem minek magyarázom, ha elsőre nem sikerült átadni a lényeget.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy van normális válaszod is!
júl. 23. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!