Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki ilyen, az tényleg maradi,...

Aki ilyen, az tényleg maradi, vagy inkább konzervatív?

Figyelt kérdés
Adott egy tizenhét éves lány. Nincs Facebook, Instagram, Twitter fiókja. Nem sminkelni, festi magát. Se mű szempilla, se műköröm semmi hasonló. Jobban szereti a nyomtatott sajtót és a könyveket, mint az interneten olvasni. Az internetet ritkán használja. Öltözködése mindig szolid, kifinomult, nem hord popsivillantós nadrágot, mellkiemelős, has pólókat. Tanga se jöhet nála szóba, csak francia, tele, illetve boyshirts (női boxer) amiket felvesz. Csakis egyberészes fürdőruha igen, a bikini nem. Kerüli az ékszerek -füllbevaló, nyaklánc, gyűrű - viselését. Vallásos és minden vasárnap elmegy az istentiszteletre.

2024. júl. 23. 15:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én senkit nem nézek le. Mindenkit olyannak fogadok el, amilyen. Viszont engem többen leszóltak az életvitelem miatt. Már azt is megkaptam, hogy biztosan pszichopata vagyok.
2024. júl. 24. 15:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

21

Gondolom veled egykorúaktól jönnek ezek a vélemények. :))

Figyu, elég ingerszegény és eseménytelen életet élsz. Nincs ezzel baj, ha te ezt szereted, csak figyelj arra, hogy később ne kelljen megbánnod, hogy nem tapasztaltál többet.

2024. júl. 24. 15:54
 23/24 A kérdező kommentje:
Járok társaságába és van barátom is. Szóval olyan otthon üllő annyira nem vagyok. Csak szeretem az egyszerűséget.
2024. júl. 24. 16:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Részemről a vallást leszámítva mindez szép. De pont abban a korban vagy/leszel ami jó eséllyel kicsit megfogja borítani ezt a képletet. Nem feltétlenül, de jó eséllyel. Én akkor tartom mindezt igazán értéknek, ha ez megmarad továbbra is, mert akkor valóban belülről fakadó jellemre utal, nem pedig dogmák hatásából következik.
2024. aug. 6. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!