"Gazdag férfi magányosan, szorongva ül otthon és nem tud mit kezdeni a pénzével"-hazugságot elhiszi valaki?
Figyelt kérdés
Most komolyan találkoztatok már élőben ilyennel?júl. 22. 12:32
1/13 anonim válasza:
Nem találkoztam ilyennel, de mindenre van példa. Ilyen ember is biztosan létezik.
2/13 anonim válasza:
Gazdag emberrel nem találkoztam még élőben. Akkor ilyen sincs?
3/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy gazdag és magányos. Ez nem a pénztől függ.
Azt viszont nem, hogy nem tud mit kezdeni. Pont több lehetősége van akár tanulni, akár szabadidős programokra, ha nincs anyagi akadály.
6/13 anonim válasza:
Miért lenne ez hazugság? Hallottad már, hogy a pénz nem boldogít? Ja, hogy ez is szerinted hazugság? Számodra minden hazugság, amit az egód nem képes megérteni?
Szerinted egy gazdag embernek nincsennek lelki traumái, pszichés gondjai?
Van, akit nem a pénz motivál és nem a pénzt isteníti, mint oly sokan.
7/13 anonim válasza:
Én ismerek ilyen embert, százmilliókban mérhető a vagyona, cége van, több ingatlana is ki van adva, de emberileg olyan köcsög, hogy senki nem marad meg mellette.
8/13 anonim válasza:
nem fog egy gazdag otthon ulni. elmegy, k*rvazik egyet, vezetget, utazgat.
9/13 anonim válasza:
8: Ez nem igaz. Attól, hogy gazdag még nem biztos, hogy ilyen beállítottságú. Az emberek nagy része nem utazik egyedül. Kurvázni se jár minden férfi szerencsére.
10/13 anonim válasza:
Attól függ mi a gazdag ...hol kezdődik ahogy írták....??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!