Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy állsz hozzá, ha valahol...

Hogy állsz hozzá, ha valahol tömeg van?

Figyelt kérdés
Akár a közlekedésben, akár bevásárlóközpontban vagy szórakozóhelyen stb.
júl. 21. 14:04
A kérdező szavazást indított:
Szereted
Nem különösebben zavar
Utálod
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon változó, attól függ, hogy én milyen passzban vagyok. Ha jól érzem magam a bőrömben, akkor abszolút nem zavar az embertömeg.
júl. 21. 14:09
 2/11 anonim válasza:
Nálam szintén változó de amikor rossz kedvem van akkor nagyon utálom főleg ha még beszélnek is meg lögdösődnek..
júl. 21. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem izgat különösebben, mondjuk olyan tömegeket sehol nem szoktam tapasztalni, ahol lökdösnének meg ilyesmi. Hármas metró délután 4 után szokott tele lenni egy szakaszon, de mivel én végállomáson szállok fel és a sarokba ülök, ott is kimaradok a javából.
júl. 21. 15:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyon utalom.
júl. 21. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Szórakozóhelyre nem járok, így az nálam kilőve. 1x voltam, és pont elég volt arra, hogy felmérjem, nem nekem való.

A többinél pedig változó, de általában a "közömbös" és "kényelmetlenül érzem magam benne" közötti skálán mozog. Piacon, boltban akkor zavar, amikor céltudatosan indulok valamit levenni a polcról, vagy konkrét árushoz igyekeznék és szlalomoznom kell, vagy bedugul a folyosó/sor, de eleve türelmetlenebb hangulatomban vagyok. Ha türelmem, hangulatom is rendben van, akkor nem izgat a tömeg, a dolog velejárójaként tekintek rá.

Tömegközlekedésen meg, ha tényleg extrán sokan vannak, tud klausztrofóbiám lenni. Pl. a reggeli 7:30-as falujáróbusz olyan szinten tömve szokott lenni, hogy félúton már se ülő, se állóhely nincsen rajt, és már a sofőr mellett is állnak. Azt például, ha tehetem, kerülöm, pedig a két végpont közt utazom csak.

júl. 21. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha a tömeg szélén vagyok, pl koncert, akkor nem zavar, sőt hangulatos, de a tömeg közepében nem szoktam elhelyezkedni inkább akkor lelépek.
júl. 21. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Vigyázok az értékeimre és nem én leszek, akiket a zsebtolvajok kizsebelnek.

Bevásárlásnál bajos, mert nagyobb a sor esetleg, vagy tuti valami olyan akció van, amire én is lecsapnék, de csak az üres polcot látom. Hogy a hlyéket hallgatom-látom olykor, az meg megesik, tömegfüggetlenül is.

Szórakozóhelyen meg attól függ.... ha egy órát kell várni a pultnál, meg mozdulni se lehet, az bajos. De ha full üres lenne az egész, az is. Valahogy a kettő közt optimális.

júl. 21. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Rettenetesen utálom. Utálom, h nyomakodnak az emberek, hozzám érnek meg szagolni kell őket, hallgatni, amit beszélnek.
júl. 21. 23:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után feszült leszek, utálom, hogy tökölődnek előttem, nem lehet haladni, vagy nagy a hangzavar
júl. 21. 23:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Az egyetlen, és kizárólagos helyzet, amikor elviselem, az akkor van, amikor valamilyen jeles nap/napok vannak az adott városban, fesztivál vagy karnevál meg hasonlók, és van kirakodóvásár. Mert imádom a kirakodóvásárokat. (Venni már régóta nem veszek semmit max egy kürtős kalácsot 😅). De ilyenkor is 1-2 óra amit max bírok.
júl. 21. 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!