Hogy állsz hozzá, ha valahol tömeg van?
Szórakozóhelyre nem járok, így az nálam kilőve. 1x voltam, és pont elég volt arra, hogy felmérjem, nem nekem való.
A többinél pedig változó, de általában a "közömbös" és "kényelmetlenül érzem magam benne" közötti skálán mozog. Piacon, boltban akkor zavar, amikor céltudatosan indulok valamit levenni a polcról, vagy konkrét árushoz igyekeznék és szlalomoznom kell, vagy bedugul a folyosó/sor, de eleve türelmetlenebb hangulatomban vagyok. Ha türelmem, hangulatom is rendben van, akkor nem izgat a tömeg, a dolog velejárójaként tekintek rá.
Tömegközlekedésen meg, ha tényleg extrán sokan vannak, tud klausztrofóbiám lenni. Pl. a reggeli 7:30-as falujáróbusz olyan szinten tömve szokott lenni, hogy félúton már se ülő, se állóhely nincsen rajt, és már a sofőr mellett is állnak. Azt például, ha tehetem, kerülöm, pedig a két végpont közt utazom csak.
Vigyázok az értékeimre és nem én leszek, akiket a zsebtolvajok kizsebelnek.
Bevásárlásnál bajos, mert nagyobb a sor esetleg, vagy tuti valami olyan akció van, amire én is lecsapnék, de csak az üres polcot látom. Hogy a hlyéket hallgatom-látom olykor, az meg megesik, tömegfüggetlenül is.
Szórakozóhelyen meg attól függ.... ha egy órát kell várni a pultnál, meg mozdulni se lehet, az bajos. De ha full üres lenne az egész, az is. Valahogy a kettő közt optimális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!