Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan értelmeznétek az én...

Hogyan értelmeznétek az én apokaliptikus stílusban megírt gondolataimat?

Figyelt kérdés

Az apokaliptika egy ókori irodalmi műfaj volt - pl. ebben íródott a Jelenések könyve is.

Elhatároztam, hogy a gondolataimat a műfaj elemeivel írom le. A műfajnak megfelelően például ezért datálom a cselekményt egy tekintélyes politikus idejébe.

Íme, a leírásom:

Donald Trump elnökségének első esztendejében látomás jelent meg szemeim előtt, annak utána, amely először jelent meg nékem.

És íme, egy hófehér ruhába öltözött idegen állt előttem.

Pillantása olyan volt, mint a villámlás. Az arca úgy fénylett, mint a nap. Szárnyai pedig oly sebesen csapdostak, hogy felkavarta a port.

Félelmemben a földre estem, mint egy halott, de ő rám tette kezét, és ezt mondta nekem: "Ne félj! Megmutatom neked azt, aminek hamarosan meg kell lennie".

És lélekben elvitt engem egy pusztába, ahol láttam egy hatalmas, kráterhez hasonló vermet. A kráterben négylábú, patkányhoz hasonló, rút állatok köröztek.

Megfogott akkor az angyal egy szelet nyers húst, és bedobta a kráterbe. A lények mind rávetették magukat, és elkezdték tépni, szaggatni.

Láttam, amint több lény annyira elvakultan falatozott, hogy saját társát is felfalta.

Ekkor nagy földrengés támadt, olyan, amilyen még sosem volt, amióta ember van a Földön. Kettényílt a talaj, és elnyelte az összes állatot.

Meg akartam kérdezni az angyalt a látomás felől, de eltűnt a szemeim elől.

júl. 20. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Gyógyszerre ne igyál
júl. 20. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:

"Elhatároztam, hogy a gondolataimat a műfaj elemeivel írom le"

Van egy olyan érzésem, hogy te nem vagy tisztában a műfaj elemeivel, mert az ál-régies szöveg nem az.

júl. 21. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!