Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket valasztanad?

Melyiket valasztanad?

Figyelt kérdés
Rokonnal beszélgettem 2 hete kB arról hogy nincs saját házuk, van pénzük miért nem vesznek fel hozzája és lenne saját házuk!! Az volt a valasza hogy ők nem vesznek OTP-ket a nyakukba. Gyerekuk nincs. Rokon 38 felesége 44 eves . Felesegenek van egy lanya de az mar hazas külön él.Kb 10 milliót kellene felvenniuk és azt fizetni kellene havonta 180-200 ezerrel 10 évig ! Azt mondta ők inkább ki fizetik azt a 80 ezres albérletet meg 40 ezres rezsit így 120 nekik a kiadás havonta rezsi plusz lakbér! Inkább ők elnyaralják, élményeket gyűjtenek azt mondta ha meg vesz fel OTP-t azt 10-15 évig fizeti akkor nem tudnak menni üdülni és az élet meg elszalad semmit sem viszünk el erről a földről, legalább így meg tudnak élni mennek gorogbe torokbe de OTP mellet esetleg 2 évente eljutnának Balatonra pár napra meg strandokra de semmi több... te hogyan látod? Mond.
2024. júl. 18. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Igaza van
2024. júl. 18. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg hitelnek hívja az értelmesebbje.
2024. júl. 18. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Mindenkinek a maga döntése, dolga. Nekünk vannak gyerekek, van Csok, építkeztünk, de nyaralgatunk is, mert az élmények kellenek, fontos az együtt töltött minőségi idő. Spórolgatunk ahol lehet, én pl nem veszek hatvanezres márkás cipőt magamnak de ruhát se, jó nekem a turi, de a szállást lefoglalom a Bookingon, beülünk a kocsiba és irány Európa. A gyerekekkel voltunk már görög, horvát, bolgár tengerparton, de belföldön is megyünk ahova tudunk. A hitelt fizetjük, annyi előnyünk van az albérletet fizetőkkel szemben, hogy ha mást nem, egy nagy családi házat örökölnek a gyerekeink tőlünk.
2024. júl. 18. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Én meg inkább a házat fizetem, minthogy nyaralni járjak. Senki nem visz el semmit az életből.
2024. júl. 18. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért durva.. házuk nincs de 70 ezres cipőben meg 20 ezer ftos pólóban járnak..
2024. júl. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!