Miért vagyok ennyire gyáva? 👇
Voltak olyan időszakok az életemben, amikor bele keveredtem egy jó pár verekedésbe. Amikor először én kellett üssek, akkor eléggé össze kellett szednem a bátorságomat, de valahogy sikerült. Most nem esik nehezemre ha úgy adódik a dolog, hogy be vigyem az első ütést, viszont egy ütés után, mindig elszaladok, tulajdonképpen azért mert tudom hogy komolyabbra fordul utána a dolog. Viszont én nem szeretnék ilyen ember lenni, mi van ha éppen később a gyerekemmel sétálva támad ránk valaki. Kérlek segítsetek hogyan ne legyek ez az ember, illetve bátrabb tökös srác legyek. Segítséget nagyon szépen köszönöm.
22F
De hogy keveredsz ilyen helyzetekbe? Belekötsz emberekbe az utcán vagy mi?
Nekem a párom 44 éves férfi és még életében nem verekedett, pedig igencsak határozott és erős jellem. Igaz, 203 cm és 120 kg, lehet, hogy már a puszta látványa elveszi az emberek kedvét attól, hogy beszóljanak vagy nekimenjenek 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!