Hogyan àlltok hozzà az ilyen megbeszélésekhez?
Ha lesz kedvünk...ha összejön...
Vannak emberek akik àllandóan ezt csinàljàk.Pl.egy mai eset kérdeztem tegnap tudunk- e ma talàlkozni mondta jelentkezik.Mondtam akkor írjon ràm ha jó ha nem jó akkor majd legközelebb.Kettőig dolgozok előbb fejeztünk kicsivel valaki megkért vigyek el neki valamit a munkahelyemről mondtam az illetőnek rendben még nem tudom mikor megyek haza melyik autóbusszal kora delutan vagy estefelé( pont ez a program miatt) mondta az illető megfelel neki úgyis jelentkezzek és meg vàr a buszàllomàson hogy àtvegye a papírt.Írtam neki fel 2 utan 3 utàn érkezek.Erre 2 előtt pàr perccel ír ez az ismerősnő/ baràtnő,hogy kb.akkor tudna indulni 3 korul érkezne ne haragudjak ha nem gond nekem úgy.Mondtam nem lett volna gond ha tudom időben,de így màr valamit megigertem meg időközben egy baràtnőm is hívott estére jeges kàvéra.Ha rà vàrok és közben màs jelentkezik azt lemondom közben meg ő azt mondja mêgse felel meg neki azzal elrontja az én programjaimat.Pl.ket hete hivott egy utra mondtam van kedvem rogton meg is kerdeztem munkan dolgozhatom- e az utolsó szombatot mivel a 2.szombat és utolsó szombaton nem volt még meg ki doogozzon.Erre kiderul neki ez az ut az egyik terve vannak mas tervei is es ha azok kozul bejon valamelyik azt csinalja mert van egy fo terve.Vegul a mi utunkbol semmi se lett persze...Nekem meg tarsasaggal idokozben az utolso szombaton lenne egy jo kirandulas kombival hegyvidekre...es nem birok menni mert dolgoznom kell mivel kértem akkor dolgozzak es volt felmondas is idokozben,a tobbi munkas dolgozott szombatot a honapban én még nem igy a csere se johet szoba.Igy fogom ezentul rezervalni magam programokra masoknak akikre nem lehet alapozni.Ha az ilyen emberek hivnak benneteket valahova és ilyen bizonytalanul ti meddig tartalekoljatok magatokat?
Nagyon sokszor jartam mar igy mostmar igyekszem ezeket a dolgokat kikerulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!