Hogyan alakult ez ki, hogy ezek lettek a 10/10-es emberek?
Nők és férfiak esetében is ezeket a "rideg szépségeket" tartják 10/10-eseknek. Zéró szellemi teljesítmény kell hozzá és csak az számít, hogy milyen a külső és ezt sokan halálosan komolyan élik és el is hiszik.
Ezt meg lehet figyelni a hétköznapi életben is, hogy aki egy kicsit is szépnek gondolja magát, akkor az már egyből olyan komolykodóvá is válik. Pl miért nem egy vidám arc a 10/10-es, egy komolykodó fapofával szemben. Főleg a modelleknél lehet ezt nagyon szépen megfigyelni. Pózba vágják magukat, de semmi pozitív kisugárzás, csak ez a bamba kinézés a fejből, mintha valami élettelen szobrok lennének.
10/10 modell alig van.
Nem is ezért vannak, hanem hogy vékonyan, kifejezéstelen arccal bemutassák a ruhákat.
Ki nevezi őket 10/10-nek?
Hát nem tudom. Nekem ezek a nagyon hangsúlyos, komoly arcok nem tetszettek soha. Se nőkön se férfiakon.
Most nőknél nagyon divatos a kiálló, magas arccsont és a hangsúlyos állvonal. Nekem egyik sem tetszik, maszkulin összhatást eredményez. Nem szeretem a karakteres női arcokat.
Példának írtam a modelleket, de látom, hogy egyeseknél egyből fennakadt a tű.
Írhattam volna még agyonhájpolt színészeket, énekeseket, szépségkirálynőket, sportolókat, stb, akiket itt a jónép 10/10-re minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!