Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan alakult ez ki, hogy...

Hogyan alakult ez ki, hogy ezek lettek a 10/10-es emberek?

Figyelt kérdés

Nők és férfiak esetében is ezeket a "rideg szépségeket" tartják 10/10-eseknek. Zéró szellemi teljesítmény kell hozzá és csak az számít, hogy milyen a külső és ezt sokan halálosan komolyan élik és el is hiszik.

Ezt meg lehet figyelni a hétköznapi életben is, hogy aki egy kicsit is szépnek gondolja magát, akkor az már egyből olyan komolykodóvá is válik. Pl miért nem egy vidám arc a 10/10-es, egy komolykodó fapofával szemben. Főleg a modelleknél lehet ezt nagyon szépen megfigyelni. Pózba vágják magukat, de semmi pozitív kisugárzás, csak ez a bamba kinézés a fejből, mintha valami élettelen szobrok lennének.

júl. 17. 08:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
Itt a lényeg amit a 10es írt!
júl. 17. 09:39
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Savanyú a szőlő... :D
júl. 17. 09:49
 13/23 anonim ***** válasza:

10/10 modell alig van.

Nem is ezért vannak, hanem hogy vékonyan, kifejezéstelen arccal bemutassák a ruhákat.

Ki nevezi őket 10/10-nek?

júl. 17. 09:57
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
Őrület, hogy mekkora hülyeséget olvastam az ártatlan csupasz szememmel.
júl. 17. 10:05
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

Hát nem tudom. Nekem ezek a nagyon hangsúlyos, komoly arcok nem tetszettek soha. Se nőkön se férfiakon.

Most nőknél nagyon divatos a kiálló, magas arccsont és a hangsúlyos állvonal. Nekem egyik sem tetszik, maszkulin összhatást eredményez. Nem szeretem a karakteres női arcokat.

júl. 17. 10:15
 16/23 anonim válasza:
36%
10/10
júl. 17. 12:06
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
24/24
júl. 17. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
szerintem nem aludtad ki magad, feküdj le kicsit délután.
júl. 17. 12:59
 19/23 A kérdező kommentje:

Példának írtam a modelleket, de látom, hogy egyeseknél egyből fennakadt a tű.

Írhattam volna még agyonhájpolt színészeket, énekeseket, szépségkirálynőket, sportolókat, stb, akiket itt a jónép 10/10-re minősít.

júl. 17. 16:05
 20/23 anonim válasza:
Miert kell lepontozni?
júl. 17. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!