Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan reagálod le, ha valaki...

Hogyan reagálod le, ha valaki bunkó veled?

Figyelt kérdés

2024. júl. 13. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel szemben ugyan olyan stílust és hozzáállást veszek fel, mint ahogy ő viselkedik velem. Ha valaki bunkó, én is az leszek.
2024. júl. 13. 09:55
 2/10 A kérdező kommentje:
1# Értem amit mondasz. Csak olyan rossz bunkónak lennem, mert alapjáraton egy kedves, nyugodt embernek tartom magam. Legalábbis senkivel sem vagyok indulásból bunkó. És azt érzem, hogyha elkezdek kiabálni, vagy veszekedni valakivel, akkor elveszítem a kontrollt...
2024. júl. 13. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű válasz: Nem foglalkozok vele. Természetesen hangulat, körülmény, személyfüggő.

Technikus srácként olyan iskolába járok, illetve olyan környéken lakom, ami ha nem a legrosszabb is, van elég sok tapasztalatom. Amit leszűrtem, hogy a passzív ellenállás a legjobb megoldás. Amikor úgy ,,építed le" hogy közben megőrzöd a hidegvéred. Ha nagyon beleállsz, folytatódik a dolog, ha nem akkor meg benne van hogy gyávának tartanak és folytatják.

Szóval leginkább nem érint meg a dolog, ha megkóstol, csípőssel áldom meg, hogy nem vagyok finom. ,,Jó volt veled, kár hogy vége van." ,,Jól áll a távolság." Mindezt fúl nyugodtan.

Sokan hülyének néznek emiatt, de mindig jobb ha leszarnak mert ,,ez hülye" , minthogy elkezdjenek flegmázni/bunkózni.

2024. júl. 13. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 az ha bunkó vagy nem egyenlő azzal hogy kiabálni vagy veszekedni kezdesz. Én is nagyon nyugodt természet vagyok, habár kedvesnek semmiképp nem mondanám magam, sőt, eléggé rideg vagyok. De a ridegség sem jelenti azt hogy valaki bunkó.
2024. júl. 13. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom az illetőt a problémái miatt, de megkérem hogy ne rajtam vezesse le.
2024. júl. 13. 10:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Max 1szer szólok vissza, nem visszabunkózva, hanem hogy vegye kicsit észre magát meg a határait. Ha nem sikerül neki akkor nem foglalkozok vele, nem etetem, találjon más levezetést.
2024. júl. 13. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában kerülöm azt, hogy én is viszont bunkó legyek. Viszont megjegyzem, ha valami bunkózik velem.
2024. júl. 13. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nála is bunkóbb leszek
2024. júl. 13. 11:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Általában nem azonnal reagálok rá, hanem, amikor többedjére viselkedik így velem az illető. Igyekszem nem felvenni a stílusát, de képes vagyok magamhoz képest nyersen visszaszólni, amikor átlépnek egy határt. Olyankor meg is mondom, hogy nem szeretem, amikor ilyen stílusban, ilyen mód beszélnek velem, főleg, mert általában nem szolgálok rá.

Viszont ilyen téren egyre inkább fogy a türelmem, és az utóbbi időben többször volt arra példa, hogy azonnal szóltam. Általában 1x elég is, nagyon ritka az olyan eset, amikor x idő után újra próbálkoznak ezzel.

2024. júl. 13. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindegy: ma én, holnap te alapon mkndenkit megtalál 1×a baj.
2024. júl. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!