Egyszerű válasz: Nem foglalkozok vele. Természetesen hangulat, körülmény, személyfüggő.
Technikus srácként olyan iskolába járok, illetve olyan környéken lakom, ami ha nem a legrosszabb is, van elég sok tapasztalatom. Amit leszűrtem, hogy a passzív ellenállás a legjobb megoldás. Amikor úgy ,,építed le" hogy közben megőrzöd a hidegvéred. Ha nagyon beleállsz, folytatódik a dolog, ha nem akkor meg benne van hogy gyávának tartanak és folytatják.
Szóval leginkább nem érint meg a dolog, ha megkóstol, csípőssel áldom meg, hogy nem vagyok finom. ,,Jó volt veled, kár hogy vége van." ,,Jól áll a távolság." Mindezt fúl nyugodtan.
Sokan hülyének néznek emiatt, de mindig jobb ha leszarnak mert ,,ez hülye" , minthogy elkezdjenek flegmázni/bunkózni.
Általában nem azonnal reagálok rá, hanem, amikor többedjére viselkedik így velem az illető. Igyekszem nem felvenni a stílusát, de képes vagyok magamhoz képest nyersen visszaszólni, amikor átlépnek egy határt. Olyankor meg is mondom, hogy nem szeretem, amikor ilyen stílusban, ilyen mód beszélnek velem, főleg, mert általában nem szolgálok rá.
Viszont ilyen téren egyre inkább fogy a türelmem, és az utóbbi időben többször volt arra példa, hogy azonnal szóltam. Általában 1x elég is, nagyon ritka az olyan eset, amikor x idő után újra próbálkoznak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!