Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Globális felmelegedés, klímaka...

Globális felmelegedés, klímakatasztrófa, világjárványok, háborúk. Itt a világvége?

Figyelt kérdés
Nehéz nem észrevenni a tendenciákat. Mintha tudatos népirtás zajlana a szemünk előtt. Mesterséges vírusokat gyártanak (Kovid), amit azért hoztak létre, hogy megtizedeljék az emberiséget. Aztán itt a szomszédban az orosz-ukrán háború, ami a fenébe sem akar véget érni, ott van Izraelben is. Meg ez a klímanyavalya. Hogy 40 fok van kint és 1 hónapig még lehet kitart ez az elmebeteg meleg idő. A szívbeteg nyugdíjasok ezt mégis hogy bírják??? A meleg az a 25 fok, az meleg.. Nem a 40 fok!! Az nem normális idő, gutaütés.. Én a minap legalább negyed órát bőgtem magamba roskadva, hogy mi lesz így velünk, a Föld meg fog semmisülni ebben az ítéletidőben. Megöl a tudat, hogy elfogy az ivóvíz, hogy a tél konkrétan megszűnik, hogy a gyerekeim nem fogják látni a havat télen (ha lesz tél egyáltalán), ami az én időmben alap dolog volt.. A mezőgazdaság tönkremegy, a zöldségek elpusztulnak ebben a melegben, halálos éhínségek lesznek és sivataggá válik az egész világ.. Állatok, növények, komplett élővilágok fognak kihalni, kipusztulni.. Mi lesz velünk? Olyannyira felidegesítettem magam emiatt, hogy tehetetlenségemben elkezdtem zokogni, majd mérges lettem és elkezdtem a falba verdesni a fejemet, egyre erősebben. Még most is fáj kicsit.. Háborúk, járványok, a klíma meg egy katasztrófa..!

júl. 12. 23:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ez már viszont ebben a formában konteo. A helyzet enélkül is rosszabb, mint gondolnád.
júl. 17. 19:36
 22/38 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Az elmúlt 1 évben elég sokat tanulmányoztam ezt a témát, mind hazai mind külföldi szakértők interjúiból és fórumokról.

Az emberiség 90-95%-át egyáltalán nem érdekli ez az egész. Vagy ha fel is fogta, szintén látja ezt (hogy szinte mindenki tesz a problémára), és modern civilizáción maradék idejében nem fog lemondani az ezzel járó kényelmes életről. Inkább kiélvezi.

Én is ezt teszem, és ezt is javaslom minden klímaszorongónak. Töredéknyi ember nem fogja megállítani, amit a több mint 7,5 milliárd másik művel a bolygónkkal.

Tippre 10-20 év és már messze nem fogunk ilyen színvonalon élni itt a gazdag Európában sem (Aki itt és Észak-Amerikában él egy átlagos életszínvonalon az a világ népességének top leggazdagabb 10-15 százalékába van. Nagyon sokan szeretnének így élni.).

Megállni ez csak úgy fog, ha most bedöntjük mi szándékosan a jelenlegi civilizációnkat (különböző módokon, de ez nem fog megtörténni mert nagyon élvezzük a kényelmét), vagy megvárjuk míg magától összeomlik. Elkerülhetetlen a vége. Minden civilizáció véget ért valahogy a történelem során.

júl. 20. 09:21
 23/38 anonim ***** válasza:
58%
Azt kell megérteni, hogy az ún. fejlett "nyugat" felemás kibocsátás csökkentő próbálkozásai mellett a világ másik részét kitevő 7 milliárd ember nem megakadályozni akarja a klímakatasztrófát, hanem úgy akar élni mint a "nyugat". MOST
júl. 20. 09:59
 24/38 anonim ***** válasza:

11.

VOlt ennél sokkal melegebb is a Földön. Mégis itt vagyunk.

Naná hogy volt, kiváltképp, hogy eleinte a Föld forró volt.

De, most MI CSINÁLJUK EZT ráadásul KIBASZOT T Nagy mértékben és Qrva sokan vagyunk.

100 millió évvel ezelőtt nem tudunk civilizációról, de az biztos, hogy volt 5 vagy több kihalási esemény.

Senki nem azt jósolja, hogy a FÖLD fog elpusztulni, hanem azt, hogy a civilizáció ahogyan azt ismerjük.

Hd csak párszáz ember marad, az is újra benépesítheti a Földet csak lehet az újabb 100 millió év lesz és akkor majd mondják, hogy de hát volt már régebben is felmelegedés mégis van élet a bolygón.

Nem a bolygó és nem az élet fog elpusztulni csak az élővilág nagy része.

nov. 26. 11:07
 25/38 anonim ***** válasza:
"Senki nem azt jósolja, hogy a FÖLD fog elpusztulni..." Az még lehet, de, hogy tömegek szoronganak attól, miközben nem is értik mi történik, arra mérget vehetsz
nov. 26. 13:15
 26/38 anonim ***** válasza:

Ma most akkor mesterséges vírust hoztak létre vagy nincsenek is vírusok?

Nagyok án az ellentmondások konteóországban.

Megtizedelődött a népesség? Ja nem, még a 10% se halt bele se

- se nem létező kovidba;

- se mesterségesen előállított kovidba;

- se a 47. oltásba (mert ugye az szuribeszariak, akik inkább okosnak nevezve magukat hülyézik le a tanultakat, fel kelljen bevallani, hogy fosnak az oltásoktól, ezt vizionálták).

Mennyi ember halt meg covid-ban? 7 millió kb? Tehát a bolygó lakosságának kb 0.08 százaléka?

nov. 26. 15:32
 27/38 gago77 ***** válasza:

Igen, borzasztó!

Ezek az állnok tehenek szétpukizzák és szétbüfizik a klímánkat! :)

Mert ne feledjük, a fenti marhaságot ugyanazok propagálják akik szerint "globális felmelegedés van" amit mi, emberek okozunk.

Mindenesetre elgondolkodató, mi lehet a céljuk ezzel...

dec. 4. 08:14
 28/38 gago77 ***** válasza:
Amúgy szerintem nagy troll vagy! :)
dec. 4. 08:18
 29/38 anonim ***** válasza:
40%

27 főhülye!

A felmelegedés az csak egy JELE annak ami van

Ami van az pedig globális klíma változás.

Nagyon sötétnek kell lenni, ha úgy látod, hogy nincs a klíma körül semmi probléma.

Kb 10 éve egyszer 27 fok volt New York-ban karácsonykor. S szerintem ez baromira nem normális.

Pontosan tudjuk mit okoz az üvegházhatás meg azt is hogy mi okozza, de tagadjad csak, remélem nem 10-en meg huszonéves vagy mert akkor még élve fogod látni hogy elég nagy baj van. Ha 50 körül vagy felette vagy, akkor neked még nem téma de gyerek meg unoka nem fog örülni

dec. 4. 14:44
 30/38 gago77 ***** válasza:

#29 Akkor - mivel degradáló stílusban írsz - én is így fogom folytatni...

Olvasd újra Baromkám, sehol nem írtam ilyet hogy a klímával nics semmi probléma. :)

"Kb 10 éve egyszer 27 fok volt New York-ban karácsonykor. S szerintem ez baromira nem normális."

Extremitások mindig is elfőfordultak még 50 évvel ezelőtt is. Nézd meg a hőmérséklet-rekordokat! Meg fogsz lepődni!

Ha van itt probléma, akkor az, hogy míg európa gazdaságilag hazavágja magát csak azért hogy minél zöldebb legyen, addig a világ többi része nagy ívben letojja az egészet...

dec. 5. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!