Csajok, mennyire vagytok szépek egy 10-es skálán?
2024. júl. 12. 18:37
2/14 anonim válasza:
6 és férfi vagyok, nagyon jó ez a cucc 😅😂 nő vagyok és átlagos.
3/14 anonim válasza:
Az én szépségemhez elég se volt a 10-es skála.
5/14 anonim válasza:
Mosoly nélkül 7 férfi, mosollyal 5 nő xD
6/14 anonim válasza:
Legjobb indulattal is 4, mert alapból átlagosan néznék ki. Depresszió (diagnosztizált és gyógyszerrel sikeresen kezelt) miatt sokáig elhanyagoltam magam, emiatt pl. a fogorvos látogatás nagyon aktuális lenne (elöregedett tömések és egy szuvas fog miatt), és van rajtam ~10 plusz kiló is.
7/14 anonim válasza:
2 képet feltöltöttem, egyiken 6,49 másikon 7,09 és pasinak nézett mindkettőn 😅 nem dobta meg az önbizalmam ez a honlap 😂
8/14 anonim válasza:
7,5 és felismerte, hogy nő vagyok.
9/14 anonim válasza:
Most feltettem egy enyhén mosolygós képet, azon 5,33 férfi 😂
10/14 anonim válasza:
Mindkét esetben eltalálta hogy nő vagyok, az első képre kaptam egy 7.16-ot, enyhe mosoly, jó fények meg szög. Második képnél egy 6.67-et kaptam, egy elég depresszív időszakban készült kép volt, az látszik is.
Mondjuk nálam szerintem nagyon fölétippelt az AI a pontozásokkal, átlagos napokon adnék magamnak egy 10/3-4 pontot, legjobb napokon nagyon talán egy 10/6-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!