Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ízlés öregszik?

Az ízlés öregszik?

Figyelt kérdés

Az emberi ízlés öregszik?

Arra gondolok, hogy például egy 20+- éves férfi egy 20+- körüli nőt keres és lát szépnek kapcsolati szempontból. De ha az ember mondjuk 70 vagy 80 éves lesz (talán egyszer mi is), akkor a mi korosztályunk beli (tehát 70 vagy 80 éves körüli) öregasszonyokat/öregembereket fogjuk szépnek látni?

Nyilván nem azt mondom, hogy csúnyák, csak értelem szerűen nem vonzanak (és épp a kérdést is ezért tettem fel), mert fura belegondolni, hogy egyszer talán (annak ellenére, hogy mi is öregek leszünk) az öregek fognak vonzani minket...

2024. júl. 12. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom magam öregnek (41 vagyok), de van aki tetszik a húsz éves korosztály elejéről, meg van aki az ötvenes évek végéről.

Nem tudom mitől függ és hogy lesz később, de ez most ilyen 😃

2024. júl. 12. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Oreg vagyok, eszre sem vettuk, egymas elott oregedtunk meg a parommal.megszoktuk, elfogadjuk, szeretjuk egymast, de szepnek mi is a fiatalokat latjuk.
2024. júl. 12. 14:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2024. júl. 12. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben, van, aki megragadt egy szinten és az tetszik neki.
2024. júl. 12. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Kb. mint én. A hideg kiráz a korosztályomtól. (40+)

Viszont láttam már 50-60 közötti nőt, akitől leesett az állam. Olyan vonzó volt, hogy csak na! Bácsikák is tudnak szépen öregedni, nők is, a szépség belülről fakad, ugye. Viszont attól, hogy szép, még nem fogom kívánni, csak meghat pl. a csillogó szeme.

2024. júl. 12. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nehem például a tinik, vagy inkább olyan 22-ig csak akkor tetszettek, mikor még én is fiatal voltam. Persze ha csak a testet nézzük és semmi mást, nyilván általában szebb egy fiatal teste, de az kevés. Kell (most már) az a plusz, ami csak az idősebb korosztályban van meg. Igazából magának egy idősebb test látványa is eszembe juttatja, hogy az illető nem egy csitri, és már ez a szexi.

Én úgy érzem, hogy az ízlésem velem együtt fog tovább idősödni.

33f

2024. júl. 12. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 De jó neked! Nekem az idősebb test egyáltalán nem jön be, pedig az illene hozzám. Kicsit meg vagyok lőve.
2024. júl. 12. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!