Az ízlés öregszik?
Az emberi ízlés öregszik?
Arra gondolok, hogy például egy 20+- éves férfi egy 20+- körüli nőt keres és lát szépnek kapcsolati szempontból. De ha az ember mondjuk 70 vagy 80 éves lesz (talán egyszer mi is), akkor a mi korosztályunk beli (tehát 70 vagy 80 éves körüli) öregasszonyokat/öregembereket fogjuk szépnek látni?
Nyilván nem azt mondom, hogy csúnyák, csak értelem szerűen nem vonzanak (és épp a kérdést is ezért tettem fel), mert fura belegondolni, hogy egyszer talán (annak ellenére, hogy mi is öregek leszünk) az öregek fognak vonzani minket...
Én nem tartom magam öregnek (41 vagyok), de van aki tetszik a húsz éves korosztály elejéről, meg van aki az ötvenes évek végéről.
Nem tudom mitől függ és hogy lesz később, de ez most ilyen 😃
Kb. mint én. A hideg kiráz a korosztályomtól. (40+)
Viszont láttam már 50-60 közötti nőt, akitől leesett az állam. Olyan vonzó volt, hogy csak na! Bácsikák is tudnak szépen öregedni, nők is, a szépség belülről fakad, ugye. Viszont attól, hogy szép, még nem fogom kívánni, csak meghat pl. a csillogó szeme.
Nehem például a tinik, vagy inkább olyan 22-ig csak akkor tetszettek, mikor még én is fiatal voltam. Persze ha csak a testet nézzük és semmi mást, nyilván általában szebb egy fiatal teste, de az kevés. Kell (most már) az a plusz, ami csak az idősebb korosztályban van meg. Igazából magának egy idősebb test látványa is eszembe juttatja, hogy az illető nem egy csitri, és már ez a szexi.
Én úgy érzem, hogy az ízlésem velem együtt fog tovább idősödni.
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!