Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a hímnemű embertársaim,...

Azok a hímnemű embertársaim, akik azért szidnak, illetve a szexuális hovatartozására jelzőket tesznek egy embernek mert hajbeültetése volt, azok pusztán irigyek, gonoszak, tudatlanok, vagy mind a három?

Figyelt kérdés
Szóval miért nem frankó egy hajbeültetés? És ezt most a férfiaktól kérdezem, mert leginkább hímnemű egyed társaim azok, akiknek nem tetszik az, ha egy másik férfi megcsináltatja! Persze nyilván azért a normális a társaságban ilyenről szó sincsen, de azért akadnak javában olyan kretének akikről most írtam.
2024. júl. 11. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a többség irigy, a maradék meg tudatlan. Sztem leginkább az a jellemző, hogy bizonyos férfiak nem tudják elfogadni, hogy annak folyományaként, hogy a nők munkába álltak és tudtak függetlenedni a férfiaktól, nincsenek nekik alárendelve, nem kell megelégedniük akárkivel, és hogy hogy, hogy nem, ők is az ápolt, jól kinéző férfiakra gerjednek... RandomJóska meg puffog, hogy hát az apja szerint a hajbeültetés, a slim fit ing, a tiszta cipő az b...is, meg hát amúgy sem akar több energiát belefeccölni a külsejébe, de akkor meg a CsiniCsilla miért nem ugrik rá a túrós dákójára a semmiért... és akkor jön a b...izás, hátha talán CsiniCsilla akkor megijed, hogy jaj, ez meleg? és akkor őt választja... álmodik a nyomor :D. Meg sok ember simán azt hiszi, ő fingta a passzátszelet és mindenkinek beszólhat, ha vmi neki nem tetszik.
2024. júl. 15. 12:35
 12/13 veszettkecske ***** válasza:
41%

A "férfiak" korral kopaszodnak. Nem mind, nem is egyformán. Én is elkezdtem így 44 fele, és rohadtul utálom, pedig még nem is áll rosszul...

Mégis irigykedem azokra akiknek még 70 évesen is van dús haja. Viszont nem irigykedek a hajbeültetésesekre és én soha nem is csinálnám -több okból sem:

-az már nem lesz olyan mint volt (látok egy párat)

-inkább sportolok helyette, ezzel kompenzálva a "hiányt".

-ha ezt nem bírom elviselni, akkor az öregedés többi jelei még inkább le fognak hangolni... akkor már festhetném is, 50-60 fele ráncfelvarrás ajakfeltöltés? Inkább vállalom a korom, korral pedig "sármosodik" a férfi még ha kopaszodik is...

2024. júl. 17. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
12-es: Big Cope
júl. 18. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!