Azok a hímnemű embertársaim, akik azért szidnak, illetve a szexuális hovatartozására jelzőket tesznek egy embernek mert hajbeültetése volt, azok pusztán irigyek, gonoszak, tudatlanok, vagy mind a három?
"Arra hogy kopasz vagy?"
arra, hogy már nem? egyébként nem magamról írtam.
Mindhárom. Nőként mondom. Nagyon fura, hogy a társadalom észreveszi, ha a nők csinálják ezt egymással irigységből, de azt nem, ha a férfiak.
Nyilván ha valaki jobban néz ki, mint a többi, azt megpróbálják visszahúzni. Ők nem akarnak annyit vesződni a külsejükkel, mint a többiek, ezért inkább mindenkit lehúznának a szintjükre.
Fogyókúrás fórumon fenn vagyok, ott napi szinten vannak ilyen sztorik, és az is megjelenik, amit leírsz: a nőket nők, a férfiakat férfiak húzzák le, hogy miért próbálnak lefogyni, hagyják abba, túl soványak (nem azok). Hisz mindenkinek a saját neme tagjai a vetélytársak.
(Nemzetközi fórum, tehát nem csak a magyarokra jellemző.)
Próbálj nem foglalkozni vele, mert nem másoknak kell megfelelni hanem saját magadnak.
Amúgy nem tudom ez hogy kerül ez elő társaságban. Oké, nyilván amikor megcsináltatod utána beszéltek róla a haverokkal, munkahelyen de azt gondolom, hogy ezen hamar napirendre lehet térni. Idegen társaságban meg nem hinném, hogy téma lenne, hacsak te fel nem hozod.
Tudod, az emberek nagy része vàlogat a transzhumanizmus lépcsőfokai között.
Fogtömés? Rendben van. Kilyukadhat a fogad, be kell tömni.
Csípő transzplantàció? Teljesen okés.
Mű làb? Elvesztette szegény, tudjon màr jàrni.
Térdfeltöltés? Hogyne. A cél hogy jó érezd magad.
Műmellek? Hàt persze, nézzen màr ki jól a csaj akire verem.
Hajbeültetés? Pfúj. De gàz. Nehogy màr férfiként ne szégyenkezve nézz tükörbe. Hàt az csalàs meg nem igazi.
Mond meg nekik hogy akkor semmilyen műtétre ne menjenek ők se. Antibiotikumot se szedjenek mert természetellenes. Törött kézzel ne menjenek korhàzba. Sétàljàk le. Nyílt törésbe nyomjanak kis földet, az a természetes.
Sétàljanak napi 25 kilómétert munkàba mert autóval jàrni se természetes.
Haverjaidnak valószínű szerencsésebb genetikàja van ami miatt még nem kellett testüket korrigàlni. Vagy arra nem úgy tekintenek, mert "az màs".
Szerinem ha a herédben lehet mikroműanyag akaratod ellenére ami senkit se zavar, akkor a fejed tetején is lehet műhaj, ne zavarjon màr senkit.
Egyébként nem rólam van szó! De erre muszáj reagálnom.
"Szerinem ha a herédben lehet mikroműanyag akaratod ellenére ami senkit se zavar, akkor a fejed tetején is lehet műhaj, ne zavarjon màr senkit."
Szóval az nem mű haj, hanem onnan veszik ki az igazi hajat az orvosok, ahol sok van és oda teszik ahol kevés! Rengeteg ilyen műtét van a YouTube-on. Szóval az nem mű haj az a saját haja!
Ezt csak oda akartam azért írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!