Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyet értesz ezzel?

Egyet értesz ezzel?

Figyelt kérdés
"Háromféle ember létezik ezen a földön. Vannak, akik homokba dugják a fejüket, és szeretnék azt gondolni, hogy nem létezik erőszak. Ők a birkák. Aztán vannak, akik erőszakkal kerekednek felül a gyengéken. Ők a farkasok. És vannak, akik készek erőszakot alkalmazni, de csak azért, hogy megvédjék a nyájat. Ők a juhászkutyák."

2024. júl. 9. 09:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. júl. 9. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
Na, a napi bivalybasznádi Coelho.
2024. júl. 9. 10:35
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Én teljesen egyetértek.
2024. júl. 9. 10:36
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Farkasból van a legtöbb.
2024. júl. 9. 10:37
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
milliomodik napi faszsagot hallhattuk
2024. júl. 9. 10:42
 16/23 anonim ***** válasza:

10-es! "Ez az egész úgy van beállítva, mintha az ember folyton verekedésekbe keveredne az utcán vagy a munkahelyén." Nem nem keveredik folyton ilyesmibe (normális ember), de azt ne jelentsük már ki, hogy még sosem történ olyan, hogy valaki mondjuk haza felé tartott és megtámadták/kibarolták/megverték/megerőszakolták, ne adj Isten megölték. Vagy akkor nem is létezik erőszak? Mert jó lenne egy olyan világban élni, ahol valóban nem létezik.

"a lakosság döntő többségével egész felnőttkorában nem történik." Ez így van. de attól még létező dolog, akkor is ha homokba dugjuk a fejünket....

2024. júl. 9. 10:51
 17/23 anonim válasza:
én kettőt értek ezzel
2024. júl. 9. 10:54
 18/23 anonim ***** válasza:

16-os, vagyis eleve a lakosságnak csak töredéke sorolható be a fenti kategóriák bármelyikébe, hiszen a legtöbb ember nem is kerül ilyen helyzetbe. Erről írtam: "a lakosság döntő többségével egész felnőttkorában nem történik" ilyen.

Gyakorlatilag alátámasztod azt, amit én is írtam, miközben vitatkozol velem.

A lakosság 0,1%-át besoroljuk háromfelé, csak éppen arról nem beszélünk, hogy 99,9%-ára egyik kategória sem vonatkozik.

2024. júl. 9. 10:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Hogy árt valaki önhibáján kívül? Példát írok?
2024. júl. 9. 10:55
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
19# Szerintem az emberek többsége se nem jótékony, se nem kártékony, csak élni akarja ezt az életet.
2024. júl. 9. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!