Egyet értesz ezzel?
10-es! "Ez az egész úgy van beállítva, mintha az ember folyton verekedésekbe keveredne az utcán vagy a munkahelyén." Nem nem keveredik folyton ilyesmibe (normális ember), de azt ne jelentsük már ki, hogy még sosem történ olyan, hogy valaki mondjuk haza felé tartott és megtámadták/kibarolták/megverték/megerőszakolták, ne adj Isten megölték. Vagy akkor nem is létezik erőszak? Mert jó lenne egy olyan világban élni, ahol valóban nem létezik.
"a lakosság döntő többségével egész felnőttkorában nem történik." Ez így van. de attól még létező dolog, akkor is ha homokba dugjuk a fejünket....
16-os, vagyis eleve a lakosságnak csak töredéke sorolható be a fenti kategóriák bármelyikébe, hiszen a legtöbb ember nem is kerül ilyen helyzetbe. Erről írtam: "a lakosság döntő többségével egész felnőttkorában nem történik" ilyen.
Gyakorlatilag alátámasztod azt, amit én is írtam, miközben vitatkozol velem.
A lakosság 0,1%-át besoroljuk háromfelé, csak éppen arról nem beszélünk, hogy 99,9%-ára egyik kategória sem vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!