A kérdező szavazást indított:
Jobb, lány/nő vagyok.
Jobb, fiú/férfi vagyok.
Bal, lány/nő vagyok.
Bal, fiú/férfi vagyok.
38 szavazat
3/13 anonim válasza:
Két balkezes és két ballábas :( (bárcsak poénból írtam volna, de komolyan ennyire ügyetlen vagyok)
23/L
5/13 anonim válasza:
Itt tuti kamuznak sokan, a lakosság csak kb. 10%-a balkezes, itt meg majdnem a válaszadók fele😅Erre nagyon kicsi az esély…
6/13 Versenyzővagyok válasza:
Érdekes mert jobb kezes vagyok viszont bal kézzel versenyzek szkanderban.
7/13 anonim válasza:
#5 vagy csak a jobbkezesek nem írnak külön kommentet
Balkezes vagyok, de a sportban (labdadobás pl) a másikat használom
8/13 anonim válasza:
#7 én sem a kommentekről beszéltem, hanem a szavazatok arányáról. Nincs annyi balkezes ember, mint amennyire itt a szavazatok alapján gondolni lehetne :D Anno a gimis osztályomban is a 31 emberből csak hárman voltunk azok. Ez a reális arány.
10/13 anonim válasza:
Jobbkézzel írok, de minden mást balkézzel csinálok. Balkézzel fogom a főzőkanalat, balkézzel varrok, balkézzel fogom az ollót, meg mindent. Balkézzel írni viszont nem tudok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!