Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél meg egy saját...

Mit tennél meg egy saját lakásért? Dolgoznál hűtött raktárban ezért a célért?

Figyelt kérdés

Lenne lehetőségem saját lakást venni, de ahhoz el kéne mennem hűtött raktárba dolgozni, három műszakban. Havi egy szombati munkanap és még fagyasztós rész is van a raktárban.

Most van pár milla önerőm, e mellett a munka mellett sokat tudnék még hozzátenni, meg hitelt is többet kapnék arra a fizetésre. Kábé ez az egyetlen módja, hogy valaha is saját lakásom legyen.

Ti bevállalnátok? Megéri ennyit szenvedni egy saját lakásért?

Nem kellene a végtelenségig ott dolgoznom, talán csak 2-3 évet.

júl. 7. 08:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megtenném.

Mi is dolgoztunk évekig sz*r gyári munkát külföldön a férjemmel, hogy tudjunk itthon ingatlant venni. Még másodállásba takarítani is elmentünk. Itthon a diplománkkal meg irodai melóval nem raktunk volna össze annyi pénzt.

Akkor sz*r volt, de elmúlt, most itt ülök a teraszomon, a bográcsban rotyog az ebéd, a gyerekeknek melegszik a víz a medencében. Nekem megérte.

Oké, akkor az árak se voltak így felverve, de ha neked az a plusz pénz elég, csin@ld. Sokat számít van-e lakásod.

júl. 7. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

5 ös ne ajánlgasd külföldöt, mert egy félórát nem voltál külföldön, de szerinted kolbászból van a kerítés!

Ha nem tudja az adott ország nyelvét, ahova megy, akkor ottani magyarok privátcégénél lesz kihasználva es becsapva!

És nem, NEM ELÉG AZ ANGOL, mert peldaul Svedorszagban csak a svédet fogadják el! Mert nem minden megrendelő tud angolul, vagy kliens es kell papír hogy alapfokon beszéled a nyelvet! Hasonló gondolom Németországban es Ausztriában is stb

júl. 7. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha azt kérdezed, hogy ÉN mit tennék, hát semmit. Nulla önerőm van (34 évesen), nem is lesz soha, és ezt az egészet inkább el is engedtem. Fizetem a pesti albit, közben végzem a kényelmes irodai munkámat egy szép nagy irodaházban és ennyi.

Élni akarom az életem, ez nekem megy saját ingatlan nélkül. Akit meg az tesz boldoggá, attól érzi magát biztonságban, hogy van neki saját, annak megéri a küzdelem. Én személy szerint 2-3 műszakban semmilyen hőmérsékletben nem dolgoznék, tönkrevágja a szervezetet, meg semmiféle fizikai munkát se végeznék.

júl. 7. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Mármint készpénzre?

Azt nem nagyon.

Mire az önrész összejön az minimum 5 év külföldi munka, ha spórolsz és nem vered el.

Utána meg 20 év futamidős hitel.

Ma már nem lehet fillérekért házat venni.

Max, ha politikus vagy 4-5 évig és félreteszel mindent.

júl. 7. 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 vagyok, amúgy budai az albérlet, nem pesti, csak vidéki vagyok, és nekem továbbra is "Pest" az egész 😅
júl. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!