19 vagyok.Nem volt még párkapcsolatom.Úgy érzem lecsúszok arról,hogy valakivel,aki szintén tizenéves,hülyeségeket csináljunk,és tapasztaljunk.Úgy értem szeretnék már kiülni egy velem egyidőssel,pl csak egy padra,és ott beszélgetni.Együtt valami hülyeségben benne lenni.Elmenni vele akár bulizni.Vagy,hogy együtt lelkizzünk.Beszélgessünk.Bármiről.Legyünk egyszerre érett felnőttek,de gyerekek is még valahol.Valaki olyat szeretnék,aki olyan,mint én...tud komoly,és komolytalan lenni.Hasonló célokkal.És eléggé félek,hogyha a huszas éveim elején nem lesz senkim,akkor bizony nagyon,nagyon sok mindenről le fogok maradni,amit mindíg hiányolni fogok.
2024. júl. 5. 00:26
1/7 anonim válasza:
Neked nem párkapcsolat kell, hanem egy haver elsősorban, ha ilyen céljaid vannak.
Készülsz egyetemre? Ha igen, legyél kolis. Ott az is lesz, amit még te sem akarsz. :D
2024. júl. 5. 00:51
2/7 A kérdező kommentje:
De én ezt nem haverral akarom átélni 😃 inkább csak már vágyom egy kapcsolatra.Egy ilyen lelki társ dologra...
2024. júl. 5. 01:29
3/7 anonim válasza:
Pont 19 voltam, amikor az általad felsorolt tulajdonságokkal megáldott emberrel összejöttem, ő volt a legelső komolyabb kapcsolatom, előtte csak diákszerelmek voltak. Nem csak szerelmi partner volt, hanem a legjobb barátom is egyben. Soha nem felejtem el.
2024. júl. 5. 05:14
4/7 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe először, hogy ehhez inkább haver vagy barát kell, nem párkapcsolat.
2024. júl. 5. 05:31
5/7 anonim válasza:
Ha több is lesz nem csak ennyi, hogy szórakozás hülyülés akkor talán találni fogsz valakit.
De ha csak ezt akarod egy pasitól akkor hamar le fog lépni.
Ezek szerint barátaid sincsenek? Eddig csak otthon ültél suli után minden nap?
2024. júl. 5. 09:14
6/7 anonim válasza:
Megértem teljesen, hogy tartasz ettől, azonban azzal, hogy rágörcsölsz, ráfüggsz a témára, szinte biztos, hogy csak rontasz a helyzeten, mert ez nagyon meglátszik, érződik, a legtöbben meg menekülnek ettől.
2024. júl. 5. 17:11
7/7 anonim válasza:
Én ezeket csináltam huszas éveim elején, de a legjobb barátommal. Az úgy érzem, ő a lelki társam része megvolt, illetve van (tíz évvel később se vagyunk sokkal érettebbek, vagy komolyabbak egyébként), csak romantika, illetve szexuális vonzalom nélkül.
Igazi párkapcsolatom 24 évesen lett először. Nem érzem úgy, hogy bármiről lemaradtam volna. Nem vagyunk már együtt, de amíg tartott, szép volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!