Milyen iskolai végzettséged van?
Figyelt kérdés
2024. jún. 29. 19:23
11/18 anonim válasza:
Közgazdász alap + mesterdiploma, közgazdásztanári mester.
Mérlegképes könyvelő + adótanácsadó (folyamatban).
12/18 anonim válasza:
Igazgatásszervező (főiskolai), állam- és jogtudományi (egyetemi) foglalkozásdoktori, állam- és jogtudományi PhD doktori tudományos fokozat. Jártam Bölcsészkarra is vendéghallgatóként. Négy idegen nyelvet magas szinten ismerek, hat egyéb nyelven olvasok forrást. Jelenleg a DSc.-re készülök.
13/18 anonim válasza:
4: Mely tudományból szerezted? (Kösz a lepontozást az irigy proletároknak).
14/18 anonim válasza:
Alapszakos diplomám van + jelenleg levelezőn mesterképzést végzek. A későbbiekben tervben van egy vagy akár több okj- s képzés elvégzése is.
15/18 anonim válasza:
A 4-es válasz szerint PhD doktori tudományos fokozatod van. A kérdés arra irányult, hogy miből szerezted.
16/18 anonim válasza:
13, irodalomtudományból szereztem, 4 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!