Milyen gyakran nézitek a gyakorikerdesek fiókotokat?
Figyelt kérdés
Én várok egy üzenetre választ, de ő max havi 1×lép be. Addig várjak megint???2024. jún. 25. 12:41
1/7 anonim válasza:
Én hivatásos észosztó vagyok itt, szóval nem értem mit segít az neked, hogy megnézem napi többször.
2/7 anonim válasza:
Semmi nem garantálja, hogy valóban minden hónapban be fog/tud/akar lépni valaki a fiókjába, és ettől függetlenül hajlandó válaszolni egy üzenetre.
3/7 anonim válasza:
Változó, de az üzeneteket sose nézem.
4/7 anonim válasza:
Napi szinten itt vagyok, változó időtartam erejéig.
Ha havi egyszer lép be, akkor, hacsak nincs máshol vele kontaktod, sajnos, nem igazán tudsz mást csinálni, mint várni.
5/7 anonim válasza:
Időszakonként naponta nézem, de van nálam is, hogy hónapokig nem.
6/7 anonim válasza:
Változó, van hogy naponta, aztán hetekig semmi. Üziket én sem nézem, nem válaszolok privátokra.
7/7 anonim válasza:
Majdnem napi szinten itt vagyok munka után, estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!